ΤΑΙΝΙΕΣ

Ο φρουρός

των συνόρων

MEGA 22.50

Ενας πρώην αστυνομικός που υπηρετεί ως φρουρός των συνόρων του Μεξικού είναι ο μόνος που μπορεί να εμποδίσει την επιχείρηση μεταφοράς φορτίου ηρωίνης αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων από το Μεξικό στις ΗΠΑ. Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ εναντίον όλων, και ποιος λέτε ότι θα νικήσει; Σε σκηνοθεσία Αϊζακ Φλόρεντιν. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2008 (95′) **

American Gangster

ΑΝΤ1 00.15

Συναντώντας για άλλη μια φορά τον σκηνοθέτη που του χάρισε το Οσκαρ στον «Μονομάχο», ο Ράσελ Κρόου γίνεται ο αστυνομικός Ρίτσι Ρόμπερτς και τα βάζει με τον Ντενζέλ Ουάσιγκτον, τον έμπορο ναρκωτικών Φρανκ Λούκας – ο βασιλιάς του Χάρλεμ στη δεκαετία του 1970. Αστυνομική περιπέτεια της παλιάς σχολής βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Ο Ουάσιγκτον προτάθηκε για Οσκαρ. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2007 (143′) ***

ΣΕΙΡΕΣ

Δυο ξένοι

Mega 14.00

Η ομηρεία όσων βρίσκονται στο σπίτι του Κωνσταντίνου, συμπεριλαμβανομένων του ίδιου και της Ντένης, εμποδίζει τον Κωνσταντίνο να σταματήσει τον γάμο της Μαρίνας. Το θέμα γίνεται πρώτη είδηση στα κανάλια, αλλά η Μαρίνα έχει ήδη ξεκινήσει για την εκκλησία. Εν τω μεταξύ όλοι όσοι τους θέλουν μαζί προσπαθούν να καθυστερήσουν τον γάμο για να προλάβει ο Κωνσταντίνος να φτάσει.

Λούφα και παραλλαγή

ΕΡΤ1 19.00

Ο Λάμπρου συλλαμβάνει την ιδέα να γυρίσει το πρώτο ελληνικό σίριαλ. Τα γυρίσματα στην ΤΕΔ είναι γεμάτα ευτράπελα και τελικά διακόπτονται όταν το υπουργείο Αμυνας παραγγέλνει ένα φιλμάκι που προπαγανδίζει τη στράτευση των γυναικών. Ο Λάμπρου, ο Σαββίδης και η Σίντι βρίσκονται σε ένα άγνωστο μέρος.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Αϊτή

ΕΡΤ2 16.00

Η Τζοάνα ολοκληρώνει το ταξίδι της στην Κούβα με την επίσκεψη στην περίφημη πόλη του Γκουαντάναμο. Αποκαλύπτει ότι το τραγούδι «Guantanamera» γεννήθηκε στην πόλη αυτή και συναντά μια ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια που ηχογραφεί το ίδιο κομμάτι. Περνώντας πλέον στην Αϊτή, η Τζοάνα ανακαλύπτει μια πολύ διαφορετική χώρα, που σήμερα είναι η φτωχότερη στον δυτικό κόσμο.