Τη Μεγάλη Τετάρτη θα λάβουν το σύνολο του δώρου Πάσχα εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που τέθηκαν σε αναστολή από την 1η Ιανουαρίου 2021 έως 30 Απριλίου 2021.
Η πληρωμή φέτος του δώρου Πάσχα 2021 στους εργαζόμενους που τέθηκαν σε αναστολή το πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος έτους θα γίνει ως εξής:
– Τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου θα καταβληθεί από το κράτος η αναλογία του δώρου Πάσχα με βάση την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 534 ευρώ για το διάστημα από 01.01.2021 έως 30.4.2021, απευθείας στους λογαριασμούς των εργαζομένων.
– Την ίδια μέρα, έως 28 Απριλίου, θα πρέπει να καταβάλουν οι εργοδότες την αναλογία του δώρου για τις ημέρες που οι εργαζόμενοί τους απασχολήθηκαν κανονικά.

- Μουντιάλ 2026: Ο Ντεσάν στήριξε τον Λετεσιέ μετά τις αντιδράσεις της Αιγύπτου – Ελπίζω ο αυριανός διαιτητής να είναι στο ίδιο επίπεδο»
- Eπιχείρηση απεγκλωβισμού 72χρονου στη Σύρο που είχε πέσει μέσα σε πηγάδι
- Γιαμπουσέλε: «Όνειρό μου να παίξω σε μία ομάδα με φιλάθλους όπως του Παναθηναϊκού, τους αγαπώ!»







