ΤΑΙΝΙΑ

Parker

ALPHA 23.00

Ο Τζέισον Στέιθαμ υποδύεται έναν κακοποιό με αυστηρούς κώδικες ηθικής ο οποίος προσπαθεί να εκδικηθεί αυτούς που τον εξαπάτησαν. Είτε τον βλέπουμε εδώ, είτε στο «Transporter» και στους «Αναλώσιμους», το ίδιο και το αυτό. Κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Ρίτσαρντ Σταρκ (ψευδώνυμο του Ντόναλντ Γουέστλεϊκ). O Τέιλορ Χάκφορντ («Ray») στη σκηνοθεσία. Παίζει και η Τζένιφερ Λόπεζ. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2013 (108′) ** ½

ΕΚΠΟΜΠΗ

Live news

Mega 16.20

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφουν τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνoυν στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνουν κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις των γεγονότων.

ΣΕΙΡΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

ΕΡΤ1 20.00

Ο παπάς προσπαθεί να συνεφέρει τη Μάρμω, που φαίνεται ότι τα ‘χει χάσει. Η Κατερίνα έχει την ιδέα να βάλουν με το ζόρι τον Παρασκευά και τη Φιλιώ στο Δασαρχείο για να τα βρουν και ο Παναγής συμφωνεί μαζί της και ξεκινούν να καταστρώνουν το σχέδιο. Ο Τζώρτζης αποφασίζει ν’ απογαλακτιστεί από τη Μυρτώ, η οποία προσπαθεί να τον μεταπείσει με διάφορα κόλπα.

Το μυστικό της λίμνης

ΕΡΤ2 21.00

Η Ρόμπιν έρχεται αντιμέτωπη με το δικό της τραυματικό παρελθόν, πίνει πολύ, καβγαδίζει με τη μητέρα της και καταλήγει για να παρηγορηθεί στο μπαρ. Εκεί μιλά με τον Σαρτζ, τον άνδρα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για σεξ της Μπάνι, ο οποίος την αναγνώρισε, αλλά δεν θυμάται από πού. Η Ρόμπιν όμως θυμάται και – εκτός εαυτού – τον χτυπά με ένα μπουκάλι. Μετά το συμβάν στο μπαρ ο Αλ απολύει τη Ρόμπιν, η οποία όμως ανεπίσημα εξακολουθεί να ψάχνει την υπόθεση.

Κάτω Παρτάλι

Mega 22.00

Η Παναγιώταινα και ο Διαμαντής ανησυχούν μήπως ο Κωνσταντίνος έμαθε το μυστικό του… καταψύκτη. Αναλαμβάνει ο Διαμαντής να τον ξεψαχνίσει.

Ο Κωνσταντίνος εν τω μεταξύ προσπαθεί να τα πει όλα στη Βίβιαν, αλλά αυτή είναι στην κοσμάρα της.

Το μόνο που την απασχολεί είναι το πώς θα ξεφορτωθεί την πεθερούλα της και βρίσκει τον τέλειο τρόπο.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Στον κόσμο του σύμπαντος

ΕΡΤ1 01.00

Οι γιγάντιοι γαλαξίες Χίμικο και Ορότσι, που ανακάλυψε για πρώτη φορά ένας ιάπωνας αστρονόμος, τυγχάνουν μεγάλης διεθνούς προσοχής.

Η απόσταση που χωρίζει τον γαλαξία Χίμικο από τη Γη είναι 13 δισεκατομμύρια έτη φωτός και είναι ο παλαιότερος γαλαξίας που ανακαλύφθηκε ποτέ. Ο Ορότσι είναι πενήντα φορές μεγαλύτερος από τον γαλαξία μας.