Διψήφια ποσοστά στην αύξηση της επισκεψιμότητας μετά την άρση των περιορισμών της κυκλοφορίας καταγράφονται στο Smart Park, στα Σπάτα.

Οπως ανακοίνωσε η REDS (εταιρεία μέλος της Ελλάκτωρ) τον Ιούνιο η επισκεψιμότητα ήταν υψηλότερη κατά 19% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα και τον Ιούλιο ήταν αυξημένη κατά 15% έναντι του ίδιου μήνα του 2019. Η εταιρεία αποδίδει την κίνηση στο εμπορικό πάρκο στην προτίμηση του κοινού για ασφαλείς και ανοιχτούς εμπορικούς και ψυχαγωγικούς χώρους.

Παράλληλα το Πάρκο ενισχύει το μείγμα των προσφερόμενων υπηρεσιών του, με την προσθήκη νέου καταστήματος λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ PINK WOMAN, συνολικής επιφάνειας περίπου 289 τ.μ.

Συγκεκριμένα, η ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ, θυγατρική εταιρεία της REDS ΑΕ, που λειτουργεί και εκμεταλλεύεται το Smart Park, υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία INTRAFASHION GROUP Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρεία, που διαθέτει το εμπορικό σήμα PINK WOMAN, για τη δημιουργία εμπορικού καταστήματος, το οποίο θα λειτουργεί στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα. H επωνυμία PINK WOMAN έχει διεθνή παρουσία στον τομέα της λιανικής πώλησης ένδυσης, με πάνω από 80 καταστήματα σε 5 χώρες.

Υπενθυμίζεται ότι το Smart Park ξεκίνησε πάλι και σταδιακά τη λειτουργία του την 4η Μαΐου με έναν περιορισμένο αρχικά αριθμό καταστημάτων, ενώ από την 11η Μαΐου το Πάρκο επανήλθε στους συνήθεις ρυθμούς του με το σύνολο των καταστημάτων του να επαναλειτουργούν. Η ασφάλεια του προσωπικού, των εργαζομένων και των επισκεπτών του Smart Park αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα και στο πλαίσιο αυτό λαμβάνονται διαρκώς πρόσθετα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας όλων.