Κρίσιμες είναι οι επόμενες 48 ώρες για το θέμα του Ογκνιεν Βράνιες και της ενδεχόμενης επιστροφής του στην ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ενωσης πιέζουν την πλευρά του ποδοσφαιριστή να βρει τη λύση με την Αντερλεχτ προκειμένου να επιστρέψει. Και θέλουν να συμβεί άμεσα. Ο Καρέρα έχει ζητήσει να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός πριν από το Σαββατοκύριακο, ώστε να τον έχει από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Και ο χρόνος πλέον πιέζει την Ενωση

Ο Ιλια Ιβιτς έχει μια λίστα με ονόματα που βρίσκονται πιο χαμηλά από τον Βράνιες, αλλά ο Βόσνιος παραμένει στην κορυφή. Deadline δεν υπάρχει, πλην όμως δεν θέλουν να τραβήξει για πολύ ακόμα το θέμα καθώς θεωρούν ότι η Αντερλεχτ μπορεί να αρχίσει… παιχνίδια αν προκύψει ενδιαφέρον και από άλλον σύλλογο. Και αν συμβεί αυτό, τότε είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα αποσυρθεί.

«Μάχη» για τον Ισπανό

Σε ό,τι αφορά τον Αντόνιο Λούνα, ο ισπανός μπακ είναι ο πρώτος στόχος για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος που ανήκει στη Λεβάντε και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Ράγιο Βαγεκάνο, έχει ξεχωρίσει από τα ονόματα που εξετάζουν οι Καρέρα και Ιβιτς. Αγωνίστηκε σε 21 ματς με τη Ράγιο και ήταν εξαιρετικός, κάτι που φέρνει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους. Ενας εξ αυτών είναι η Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία ενδιαφέρεται για τον παίκτη και αποτελεί αυτή τη στιγμή την ομάδα που ανταγωνίζεται την ΑΕΚ στη «μάχη» για την απόκτησή του.  

Ο Ιβιτς έχει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στη λίστα του για το αριστερό άκρο, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσει σε επαφές μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του Λούνα.