Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ (φωτογραφία), θέλησε να υπερασπιστεί τους ποδοσφαιριστές του για να επιθετικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τελευταία η ομάδα, μετά και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ στα πέναλτι, κόντρα στη Λυών.

Η Παρί πέτυχε μόλις ένα γκολ στα 210 λεπτά καθώς είχε προηγηθεί το Κύπελλο με τη νίκη επί της Σεντ Ετιεν (1-0). Η κανονική διάρκεια και η παράταση στο ματς με τη Λυών τέλειωσε 0-0.

«Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορείτε να πείτε τύχη; Ισως. Αλλα δεν είναι δυνατό να σημειώνουμε τέσσερα και πέντε γκολ σε κάθε παιχνίδι. Εχουμε 99 θετικά σημεία και αναζητούμε το 100ο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν θα ζητήσω συγγνώμη για αυτό», είπε εκνευρισμένος ο γερμανός τεχνικός.

Ο Τούχελ δεν έχει στη διάθεσή του τον Κιλιάν Εμπαπέ λόγω τραυματισμού. Ο γάλλος επιθετικός υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τη Σεντ Ετιέν και θα απουσιάσει και από τον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αταλάντα.

«Χωρίς τον Κιλιάν δεν έχουμε την ταχύτητα που θέλουμε για να επιτεθούμε γρήγορα. Θα πρέπει να αναζητήσουμε άλλες λύσεις», παραδέχτηκε ο Τούχελ, ενώ αναφέρθηκε και στην Αταλάντα: «Είναι πλεονέκτημα για αυτή το γεγονός ότι με τα συνεχόμενα ματς έχει αποκτήσει ρυθμό. Εμείς είχαμε μόλις δύο παιχνίδια.

Εχουμε αρκετές ημέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Δεν την έχω παρακολουθήσει τελευταία, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι δυνατή και επικίνδυνη ομάδα».