ΤΑΙΝΙΑ

Τα παράπονα στον δήμαρχο

ΕΡΤ2, 23.00

Επίκαιρη ιταλική κωμωδία που τοποθετείται σε ένα μικρό χωριό της Σικελίας, οι κάτοικοι του οποίου αποφασίζουν να μη δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον διεφθαρμένο δήμαρχό τους, εκλέγοντας έναν υποδειγματικό πολίτη, γεμάτο ήθος και ιδανικά. Σύντομα όμως οι ίδιοι αυτοί κάτοικοι που τον ψήφισαν θα επιθυμήσουν τις παλιές καλές εποχές των ρουσφετιών και της διαφθοράς. Μεγάλη επιτυχία των σκηνοθετών Σάλβατόρε (Σάλβο) Φικάρα, Βαλεντίνο Πικόνε, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και στη χώρα μας. Πρωταγωνιστούν οι ίδιοι (έχουν συνεργαστεί και στο σενάριο), μαζί με τους Βιντσέντζο Αμάτο, Τόνι Σπεραντέο, Λέο Γκουλότα, Σέρτζιο Φρίσκια και Αντόνιο Κατάνια. Παραγωγή: Ιταλία, 2017 (96′) ***

Ενας προδότης ανάμεσά μας

Star 23.50

Ενα ζευγάρι βρετανών τουριστών γνωρίζουν στο Μαρακές έναν ρώσο μαφιόζο, ο οποίος τους δίνει, για να παραδώσουν στην ΜΙ6, ένα στικάκι με απόρρητες πληροφορίες που αφορούν τη σχέση βρετανών πολιτικών και ρωσικού οργανωμένου εγκλήματος. Οταν το κάνουν, θα μπλεχτούν σε έναν σκοτεινό κύκλο συνωμοσιών. Της Σουζάνα Γουάιτ, με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέιμιαν Λιούις. Παραγωγή Αγγλία / Γαλλία, 2016 (103′) ***

ΕΚΠΟΜΠΗ

Κοινωνία ώρα Mega

Mega 05.50

Η επικαιρότητα όπως διαμορφώνεται στο ξεκίνημα της ημέρας. Ολα όσα μάς απασχολούν και επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Καταγραφή όλων των σημαντικών γεγονότων με διαφορετική οπτική. Η πληροφορία που πρέπει να ξέρουμε τη στιγμή που προκύπτει και στον χρόνο που εξελίσσεται. Οικονομία, κοινωνία, πολιτική, διεθνείς ειδήσεις, πολιτισμός, ψυχαγωγία. Ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Φιλιππίδη. Μαζί του η Μπάγια Αντωνοπούλου. Σχόλιο – ανάλυση: Ντίνος Σιωμόπουλος, Τζίνα Μοσχολιού.

ΣΕΙΡΕΣ

Είσαι το ταίρι μου

Mega 20.50

Η Στέλλα δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερη υποδοχή από την οικογένεια του Νίκου. Ο Γρήγορης πέφτει τυχαία πάνω στη Βίκυ, που έχει βγει βόλτα με τον Σωτήρη στο Μοναστηράκι. Αποφασίζει να την αφήσει μια για πάντα πίσω του και κάνει το λάθος να δεχθεί μαθήματα από τον Λάζαρο για το πώς ρίχνει τις γυναίκες ο άντρας ο σωστός!

Η ώρα της πτώσης

ΕΡΤ1 00.15

Δέκα ημέρες έχουν περάσει από τότε που ο Σπέκτορ είπε στην Γκίμπσον ότι δεν πρόκειται να τον πιάσει. Η Γκίμπσον προσπαθεί να βοηθήσει την κοπέλα που επέζησε μετά την επίθεση του κατά συρροή δολοφόνου, για να μπορέσει να τον ανακαλέσει στη μνήμη της και να συμβάλει στις έρευνες της αστυνομίας. Ο Σπέκτορ καλείται να αντιμετωπίσει ζητήματα που είχε αφήσει σε εκκρεμότητα όταν είχε φύγει για τη Σκωτία. Οταν επιστρέφει στο Μπέλφαστ, ανακαλύπτει ότι κάποιο άτομο από το παρελθόν του βοηθά την αστυνομία. Αναγκάζεται να αλλάξει τα σχέδιά του και οι συνέπειες είναι τρομακτικές.