Την περαιτέρω ανάπτυξη της Public – Media Markt σηματοδοτεί το άνοιγμα δύο νέων flagship καταστημάτων Public σε κτιριακές εγκαταστάσεις που ήδη φιλοξενούν καταστήματα Media Markt στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Η προσθήκη των δύο καταστημάτων ενισχύει τη γεωγραφική διασπορά του δικτύου της εταιρείας Public – Media Markt, που αριθμεί πλέον 69 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η συνολική επένδυση στα δύο νέα καταστήματα Public ανέρχεται σε 1,5 εκατ. ευρώ και αφορά τη δημιουργία του μεγαλύτερου καταστήματος του δικτύου Public στην Ελλάδα, με συνολικό εμβαδόν 2.550 τ.μ., στη Λεωφόρο Συγγρού, αλλά και νέου καταστήματος 1.150 τ.μ. στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

«Το πλάνο ενοποίησης Public – Media Markt συνεχίζεται δυναμικά το 2020» λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Public – Media Markt Χρήστος Καλογεράκης και προσθέτει: «Η ενδυνάμωση της πολυκαναλικής προσέγγισης των δύο μαρκών, τώρα και μέσω της γειτνίασης των καταστημάτων τους, σηματοδοτεί τη νέα εποχή της εταιρείας στην πράξη και υπογραμμίζει την ετοιμότητα και την επάρκειά της να προσφέρει στους καταναλωτές την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία. Ξεκινήσαμε τη μεγάλη διαδρομή της συνεργασίας μας κερδίζοντας το στοίχημα του e-commerce με την είσοδο των οικιακών συσκευών της Media Markt στο marketplace του public.gr και τώρα συνεχίζουμε ακόμα πιο τολμηρά συνδέοντας αυτή τη δυναμική με τη φυσική παρουσία δύο νέων καταστημάτων Public που πρακτικά βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη με τα καταστήματα Media Markt».