Τέλος του μήνα ολοκληρώνονται οι εργασίες επέκτασης του εμπορικού πάρκου Smart Park από την εταιρεία REDS, θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ενώ τα νέα καταστήματα αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τη REDS, η δεύτερη φάση ανάπτυξης του Smart Park στα Σπάτα μπαίνει στην τελική ευθεία και από τη νέα μισθωτική επιφάνεια των 15.000 τ.μ. έχει ενοικιαστεί το 80%. Πρόσφατα, μάλιστα, ολοκληρώθηκε η υπογραφή συμφωνιών εμπορικής μίσθωσης ακινήτων για τη δημιουργία καταστημάτων με τις επωνυμίες STRADIVARIUS, OYSHO, HANS & GRETEL, SUNWEAR, CROCS και SUGARFREE, ενώ αντίστοιχες συμφωνίες έχουν ήδη υπογραφεί με τις εμπορικές αλυσίδες DECATHLON, MARKS & SPENCER, ΔΙΑΦΑΝΟ, BO CONCEPT, GAP, ASHLEY HOMESTORE και TOYS CENTER.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η REDS, υπογράφηκε η παράταση εγγυημένης διάρκειας της εμπορικής μίσθωσης του καταστήματος JUMBO μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2029, με την JUMBO AEE να προβαίνει σε αναδιάταξη του μισθίου αυξάνοντας τον χώρο πώλησης του υφιστάμενου καταστήματος στα περίπου 8.000 τ.μ.

Η επέκταση του Smart Park, το οποίο θα διαθέτει πια συνολική επιφάνεια 53.000 τ.μ., με την προσθήκη των νέων εμπορικών σημάτων θα ενισχύσει περαιτέρω τη θετική πορεία ανάπτυξης. Κατά τη θυγατρική της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, είναι ήδη εμφανής στα στοιχεία του 2019, σύμφωνα με τα οποία καταγράφεται 5,8% αύξηση της επισκεψιμότητας στο εννιάμηνο του 2019 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, 9,7% άνοδος των συνολικών πωλήσεων των καταστημάτων του εμπορικού πάρκου, ενώ οι συγκρίσιμες πωλήσεις είναι υψηλότερες 8,5% για την ίδια χρονική περίοδο.