Ο άνθρωπός μου στα Σπάτα ασχολήθηκε αρκετά με τις εκκαθαρίσεις που έγιναν πρόσφατα στην ΑΕΚ. Είναι αλήθεια πως η… μπάλα παραλίγο να πάρει και τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος και στέλεχος που παραδοσιακά έχει καλές άκρες με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Βασίλη Δημητριάδη. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος συνεχίζει. Πληροφορήθηκα, που λέτε, ότι οι υψηλά ιστάμενοι έφεραν βαρέως το γεγονός πως ο έμπιστός τους δεν είχε εκφράσει αντιρρήσεις για τη δουλειά του Καρντόσο. Αλλά την ώρα της κρίσης, ο Μπιλ αποφασίστηκε να παραμείνει. Λέτε να βοήθησαν κάποια καλά λόγια που είπαν… εξωδιοικητικοί ή του δόθηκε μια ακόμη ευκαιρία;
Ο γάμος του καλύτερου μου φίλου
Στον δρόμο που χάραξε τον περασμένο Απρίλιο ο Ρικ Πιτίνο, βάδισε τώρα και ο Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος βεβαίως δεν θα άφηνε τον γάμο να πάει για πουρνάρια!
Πριν από τέσσερις μήνες, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο τότε προπονητής του Παναθηναϊκού είχε πεταχτεί μέχρι τη Νέα Υόρκη για τον γάμο της ανιψιάς του και τώρα είναι η σειρά του τριαντάχρονου αμερικανού γκαρντ, ο οποίος πήγε στην πατρίδα του για να εκτελέσει τα καθήκοντά του ως κουμπάρος στον γάμο του καλύτερου του φίλου, όπως είναι και ο τίτλος της κωμωδίας με την Τζούλια Ρόμπερτς!
Οι Πράσινοι βρίσκονται από χθες στην Πορταριά του Πηλίου όπου ο Αργύρης Πεδουλάκης περιμένει αύριο τον Φριντέτ για να… λιώσει και αυτός μαζί με τους συμπαίκτες του!
Η νέα Ιλιάδα του Συκάρη
O συχωρεμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Νίκος Φώσκολος είχε πει κάποτε πως «κάθε φορά που τελειώνω μια Οδύσσεια, σκαρώνω μια Ιλιάδα από την αρχή» και αυτό το πνεύμα έχει υιοθετήσει και ο Αντώνης Συκάρης.
Ο τολμηρός έλληνας ορειβάτης ο οποίος έχει κάνει τα Ιμαλάια παιχνιδάκι ετοιμάζεται για μια νέα δύσκολη επιχείρηση: αυτή τη φορά θα επιχειρήσει να κατακτήσει το Νταουλαγκίρι που είναι το έβδομο υψηλότερο βουνό στον κόσμο με 8.167 μέτρα.
Ο Συκάρης έχει στο παλμαρέ του τέσσερις κορυφές άνω των 8.000 μέτρων, καθώς εκτός από το Εβερεστ (8.848μ.) ανέβηκε επίσης στο Κανγκτσενγιούγκα (8.586μ.), το Λότσε (8.516μ.) και το Μανασλού (8.163μ.)
Το Νταουλαγκίρι αποκαλείται «βουνό των Ελλήνων» διότι εκεί έχασαν τη ζωή τους ο Νίκος Παπανδρέου στις 3 Μαΐου του 1998 και ο Μπάμπης Τσουπράς στις 2 Οκτωβρίου της ίδια χρονιάς.
Ο Γιάννης δημιουργεί μόδα
Το παπούτσι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το περίφημο «Nike Zoom Freak 1», αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αρκετών παικτών που αγωνίζονται στο Μουντομπάσκετ. Ενας εξ αυτών, ο Πορτορικανός Τζιαν Κλαβέλ δεν έμεινε απλά στο να το φορέσει, αλλά το… «έντυσε» στα χρώματα της χώρας του.
Με τη βοήθεια του ισπανού καλλιτέχνη Μάρτιν Ρεδόνδο, έβαλε τη δική του προσωπική πινελιά πάνω στα παπούτσια και αυτά ξεχωρίζουν.
Πήρε μπρος ο ΠΑΟΚ
Aργησε να πάρει μπρος ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, αλλά μέσα σε λίγες μέρες από εκεί που βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας κατάφερε να αποκτήσει και υπόσταση και κανονική διάσταση…
Με το που ανέλαβε ο Κώστας Φλεβαράκης, στρώθηκαν όλοι στη δουλειά και ένα ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ. Μετά τον πρώην παίκτη του Λαυρίου και του Ηφαίστου Λήμνου, Αντουέιν Γουίγκινς, τις τελευταίες ώρες πήραν σειρά ο 24χρονος και ύψους 2μ.03, νιγηριανός πάουερ φόργουορντ Αμάνζε Αγεκέζε που πέρασε την περυσινή (πρώτη επαγγελματική) σεζόν του στην Ιαπωνία και ο Ααρον Μπεστ, ο οποίος διεκδίκησε μέχρι την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα του Καναδά. Τη σεζόν 2018-19 ο 27χρονος αμερικανός γκαρντ (1μ.93) αγωνίστηκε στη γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ.







