Αργεντινή και Ρωσία εξασφάλισαν την πρόκριση στις 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Μουντομπάσκετ μετά τις άνετες νίκες τους επί Νιγηρίας και Κορέας και θα παίξουν για την πρωτιά αύριο. Πηγή μου στην Κίνα μού είπε ότι μετά το τέλος του αγώνα της Αργεντινής στήθηκε ένα μικρό πάρτι στα αποδυτήρια των Γκαούτσος προς τιμήν του Λουίς Σκόλα, τον οποίο αποθέωσαν οι συμπαίκτες του.
Κι αυτό επειδή ο 39χρονος θρύλος της Αργεντινής έκανε μια τρομερή εμφάνιση κόντρα στη Νιγηρία (23 πόντους και 10 ριμπάουντ) ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στα Παγκόσμια Κύπελλα, με 595 πόντους αφήνοντας στην τρίτη θέση έναν άλλο μεγάλο σκόρερ, τον Αυστραλό Αντριου Γκέιτζ (594 π.).
Πρώτος παραμένει ο αξεπέραστος Βραζιλιάνος Οσκαρ Σμιντ (843 π.), από τα μεγαλύτερα «πολυβόλα» του παγκόσμιου μπάσκετ.
- Βουλγαρία – ΒΤΑ: Το ευρώ δεν είναι απλά ένα νόμισμα ή μια οικονομική λύση, είναι ένα σημάδι ένταξης (διοικητής της κεντρικής τράπεζας BNB)
- To πάρτι της παραμονής πρωτοχρονιάς στο Ίδρυμα Νιάρχος – Δείτε Live
- Αμερικανός τουρίστας σκοτώθηκε κάνοντας σκι στις Άλπεις – Συνελήφθη ο εκπαιδευτής του αφού βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικές ουσίες







