Ο Μαρσελίνο Χουέρτας, το μυαλό της Βραζιλίας (και) απόψε κόντρα στην Εθνική μας θα φοράει τα παπούτσια του Γιάννη, όπως είπε στα «ΝΕΑ». «Είναι πάρα πολύ άνετα, μου τα έκανε δώρο ο ατζέντης μου και τα απολαμβάνω. Τώρα δεν ξέρω αν θα πρέπει να μαρκάρω και τον Γιάννη, γιατί εκεί δεν θα είμαι άνετα (γέλια)» τόνισε ο έμπειρος άσος της Σελεσάο που αν και στην Ισπανία (με Μπαρτσελόνα και Βιτόρια) παίζει απόλυτα συγκρατημένα, με τη εθνική του ομάδα παρασύρεται και αυτός σε τρελό ρυθμό.

«Μα ο πλέι μέικερ της ομάδας πάει και με τον ρυθμό και στους συμπαίκτες μου αρέσει το τρέξιμο, άρα τρέχω και εγώ!». Οσο για το ότι το βόλεϊ παραμένει το πρώτο άθλημα στη χώρα του (το ποδόσφαιρο είπαμε ότι είναι θρησκεία): «Ναι, έχει τρομερές επιτυχίες και εμείς θέλουμε τα ψηλά παιδιά που πάνε στο βόλεϊ να αρχίσουμε να τα παίρνουμε στο μπάσκετ».

Από την πλευρά του ο κόουτς Πέτροβιτς έχει ξεχάσει το 2016 και το Τορίνο: «Καμία σχέση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον πολύ καλύτερος παίκτης από τότε, αλλά δεν θα σας πω δημόσια πώς θα τον σταματήσουμε».

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.