ΤΑΙΝΙΑ

Η συμμορία των μάγων

 STAR 22.50

Σύγχρονοι μάγοι και συγχρόνως φιλόδοξοι κλέφτες, οι τέσσερις ήρωες της ταινίας (Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Ισλα Στίβενς, Γούντι Χάρελσον, Ντέιβ Φράνκο), έχουν έναν μυστικό καθοδηγητή που ορίζει τις κινήσεις τους. Η ταυτότητά του είναι το καλά φυλαγμένο μυστικό μιας περιπέτειας που παρά τις απιθανότητες του σεναρίου παρακολουθείται ευχάριστα και ενδείκνυται για μια χαλαρωτική βραδιά. Παραγωγή: ΗΠΑ / Γαλλία, 2013 (102′) ***

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Ιδιοφυΐες του αρχαίου κόσμου: Κομφούκιος

ΕΡΤ1 18.15

Στη μεγάλη και επική ιστορία της Κίνας, ένα όνομα ξεχωρίζει για την επιρροή του όχι μόνο στην Ασία, αλλά στον κόσμο: ο Κομφούκιος. Γεννήθηκε σε μια εποχή μεγάλης κρίσης, κατά την οποία ο εμφύλιος πόλεμος ήταν το σύνηθες, και ανέπτυξε ένα σύστημα προσωπικής και συλλογικής ηθικής, με σκοπό να αντιμετωπιστεί η συλλογική και προσωπική αγωνία των ανθρώπων που έβλεπε γύρω του. 

ΣΕΙΡΑ

Deadly women

ΣΚΑΪ 00.40

Σε αυτό το επεισόδιο παρουσιάζονται: μια μητέρα που έκανε τον βασανισμό του συζύγου της «παιχνίδι» για όλη την οικογένεια, μια γυναίκα που κακομεταχειρίστηκε τον ανυπεράσπιστο και σχεδόν τυφλό σύντροφό της, καθώς και μια κακοποιημένη σύζυγος που σχεδίασε και εκτέλεσε την πιο σκληρή εκδίκηση.