Διπλή είναι η πρόκληση που εξιτάρει τον Προμηθέα Πατρών και τον ΠΑΟΚ στην αποψινή ακροτελεύτια αγωνιστική του πρώτου γύρου του Basketball Champions League, καθώς αμφότεροι θα βρεθούν απέναντι σε αήττητους (6-0) αντιπάλους.

Οι Πατρινοί με ρεκόρ 5-1 υποδέχονται στο Δημήτριος Τόφαλος (19.30) την πάλαι ποτέ κραταιά και πάντως ένδοξη και δις πρωταθλήτρια Ευρώπης (1998, 2001) Βίρτους Μπολόνια, στην οποία δεσπόζει η φιγούρα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ και του Λαυρίου Κέβιν Πάντερ. Δυο ώρες αργότερα, ο ΠΑΟΚ (3-3), χωρίς τον τραυματία αρχηγό του Βαγγέλη Μαργαρίτη, δοκιμάζεται για άλλη μία φορά στην έδρα της Τενερίφης, η οποία είχε κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο στα χρονικά της διοργάνωσης, το 2017, με παίκτη τον Γιώργο Μπόγρη.

Την επίσης αήττητη σε πέντε αγώνες Λουκόιλ Λέφσκι Σόφιας και σε αγώνα χωρίς βαθμολογική σημασία υποδέχεται σήμερα στις 19.00 στο Nick Gallis Hall ο Αρης, για τον οποίο πέφτει η αυλαία στην περιπέτεια που κατέληξε σε αγγαρεία στο FIBA Europe Cup.

Ολα για όλα οι γυναίκες

Mετά την ήττα της με 79-77 στο Μάντσεστερ από τη Βρετανία, η Εθνική γυναικών είναι καταδικασμένη να νικήσει σήμερα (17.00) στην Κοζάνη το Ισραήλ ώστε να διατηρήσει ανοικτό το δίπορτο της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2019: είτε ως πρώτη, εφόσον απόψε η Πορτογαλία επιβληθεί των Βρετανίδων, είτε ως μία από τις έξι καλύτερες δεύτερες των ομίλων.