Υστερα από τέσσερις ήττες και με υπηρεσιακό προπονητή τον Απόστολο Τερζή, ο Αρης επέστρεψε στις νίκες, στην 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Με γκολ των Ματέο Γκαρσία στο 19ο δευτερόλεπτο και του Μπρούνο Γκάμα στο 69′ επικράτησε στη Ριζούπολη 2-1 του Απόλλωνα που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Τριάδη (45′).

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με έναν βαθμό, ωστόσο ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν είναι από τους ανθρώπους που εγκαταλείπει εύκολα την προσπάθεια: «Θα παλέψουμε για την παραμονή» είπε στο τέλος του ματς. «Αιφνιδιαστήκαμε από το γρήγορο γκολ, ωστόσο στη συνέχεια ήμασταν ανταγωνιστικοί και με την προσπάθεια που κάναμε στο γήπεδο το αποτέλεσμα μας αδικεί» είπε ο προπονητής του Απόλλωνα.

«Είναι μια σημαντική νικη που μας βοηθά στην ψυχολογία καθώς είχαν προηγηθεί τα άσχημα αποτελέσματα. Τα παιδιά δεν αισθάνονταν καλά και αυτή η νίκη θα τους τονώσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας» είπε ο Απόστολος Τερζής.

Ο Ματέο Γκαρσία λοιπόν πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ του πρωταθλήματος, ωστόσο ο Απόλλωνας πάλεψε όσο μπορούσε για να πάρει αποτέλεσμα και ο Κουέστα είχε αρκετές επεμβάσεις. Το ίδιο αποτελεσματικός ήταν όσες φορές χρειάστηκε και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Χουάντερσον. Στο τέλος του ματς παίκτες και προπονητές του Απόλλωνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Κοτσάνη, καθώς ζήτησαν πέναλτι σε φάση του Ελ Χέλβε με τον Δεληζήση.

 

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Στάθης, Οριουέλα, Κύργιας, Γκίνο, Λούκιτς, Ντουρσό (71′ Μπεντινέλι), Κονέ, Σίκαμπαλα, Τριάδης (77′ Ακόστα), Μάντζιος (28′ Ελ-Χέλβε).

Αρης: Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Μπάσα, Μενέντεζ, Σιώπης, Βέλεθ, Μαρτίνες (70′ Βαλεριάνος), Ντιγκινί (81′ Σόουζα), Μπρούνο Γκάμα, Γκαρσία (55′ Γιουνές).