Τη Δευτέρα η φιέστα του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας
Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται το Ηράκλειο, για την μεγάλη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΟΦΗ, με την πόλη να ετοιμάζεται να αποθεώσει τους θριαμβευτές.
Το Ηράκλειο φοράει τα καλά του και μπαίνει σε γιορτινό κλίμα, καθώς αύριο (27/04) έχει προγραμματιστεί η μεγάλη φιέστα των Κυπελλούχων Ελλάδας.
Η απόφαση να διεξαχθούν οι εκδηλώσεις την συγκεκριμένη μέρα, πάρθηκε ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν και οι φίλαθλοι που ταξίδεψαν στον Βόλο και να δώσουν κανονικά το «παρών» στους πανηγυρισμούς.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναχώρηση ανοιχτού πούλμαν γύρω στις 18:00 από το Γεντί Κουλέ, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΟΦΗαλλά και το τρόπαιο. Από εκεί θα ακολουθήσει πορεία προς το κέντρο της πόλης.
Η διαδρομή θα οριστικοποιηθεί σε συνεργασία με τις αρχές, όμως αναμένεται να περάσει από κεντρικά σημεία όπως η Πλατεία Ελευθερίας, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να αποθεώσει την ομάδα.
Το Ηράκλειο ετοιμάζεται να ζήσει μία ακόμα ιστορική «ασπρόμαυρη» βραδιά.