Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε νωρίς το πρωί της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου στην Κόρινθο, όταν πολίτες είδαν μέσα στην θάλασσα, στον Ισθμό, να επιπλέει μία σορός.

Στον Ισθμό της Κορίνθου έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος όπως και περιπολικό σκάφος, το οποίο εντόπισε τη σορό και την ανέσυρε.
Η προανάκριση διενεργείται από την αρμόδια Λιμενική Αρχή. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα δείξουν τα αίτια θανάτου του θύματος.
Πηγή: korinthostv.gr
- Τραμπ: Χρειαζόμαστε ακόμα δύο εβδομάδες για να πλήξουμε όλους τους ιρανικούς στόχους
- Φρίκη στην Κρήτη: «Κλειδί» η κατάθεση της 7χρονης κόρης του ζεύγους για τον τραυματισμό της μητέρας του από τον πατέρα του
- Μαρία Καρυστιανού: Η συγκινητική ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας – «Για εμένα η μητρότητα ξαφνικά άλλαξε μορφή»






