O θείος του σούπερσταρ των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς, κρατείται από τις σερβικές αρχές.
Πιο συγκεκριμένα, σε μαζικές συλλήψεις προχώρησαν οι σερβικές Αρχές, σε συνέχεια της τραγωδίας που σημειώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ, όταν στις 1 Νοεμβρίου 2024, η πτώση γείσου κόστισε τη ζωή σε 16 ανθρώπους. Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο στην κοινωνία όσο και στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Μια από αυτές τις συλλήψεις, ήταν αυτή του θείου του Νίκολα Γιόκιτς. Ο Σίνισα Γιόκιτς, είναι ιστορικός στο επάγγελμα και γνωστή δημόσια προσωπικότητα στο Νόβι Σαντ. Παράλληλα, είναι μέλος του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος (SNS) και πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Προστασίας Πολιτιστικών Μνημείων στο Νόβι Σαντ.
Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν της εισαγγελίας, οι συλληφθέντες μαζί με άλλους πέντε καταζητούμενους θεωρούνται ύποπτοι για «οικονομικές ατασθαλίες με σκοπό να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη».
Επιμέλεια: Εκρέμ Ντελσής
- Μέγκαν Μαρκλ: Ο αποξενωμένος πατέρας στις Φιλιππίνες, ο ακρωτηριασμός και η προσπάθεια επικοινωνίας
- Κακοκαιρία Byron – Κ. Λαγουβάρδος στα «ΝΕΑ»: Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σημειώθηκαν στη Δυτική Αττική
- Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως το μεσημέρι του Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και νότιας Ελλάδας







