Θρασύτατη διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε τριώροφο κτήριο γνωστής εταιρείας ρούχων στη Μεταμόρφωση, όταν τουλάχιστον τέσσερα άτομα κατάφεραν να εισβάλουν ανενόχλητοι στις εγκαταστάσεις και να αφαιρέσουν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα, χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν. Οι δράστες, που φέρεται να είχαν προετοιμάσει μεθοδικά το χτύπημα, διέρρηξαν την κεντρική είσοδο του κτηρίου και με γρήγορες κινήσεις εντόπισαν και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των tanea.gr, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 70.000 ευρώ σε μετρητά και επιταγές συνολικής αξίας 100.000 ευρώ, ανεβάζοντας τη συνολική λεία στα 170.000 ευρώ.
Η Αστυνομία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για οργανωμένο χτύπημα, πιθανόν από σπείρα που γνωρίζει καλά τη λειτουργία των επιχειρήσεων στην περιοχή.
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Νώντα
- Έρχεται ο «Τειρεσίας των ενοικιαστών»: Πώς αλλάζει το παιχνίδι για ενοίκους και ιδιοκτήτες – Ποιοι κινδυνεύουν
- Δίκη Novartis: Καταδικάστηκαν Δεσταμπασίδης και Μαραγγέλη – 25 και 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή αντίστοιχα
- Αγρότες: Συνάντηση πριν την κρίσιμη συνάντηση στο Μαξίμου – «Προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις στα προβλήματά μας»







