Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντόπισαν τουρίστες ανάμεσα στο Σαρακίνικο και τον Καραβέ στη Γαύδο το απόγευμα της Δευτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ Χανίων, το πτώμα που βρισκόταν δίπλα στο κύμα στην περιοχή Στούνος, είναι σε αποσύνθεση, σε βαθμό που δεν μπορεί κάποιος να διακρίνει, αν πρόκειται για άντρα η γυναίκα. Αμέσως οι δύο αλλοδαποί τουρίστες ενημέρωσαν Αστυνομία και Λιμενικό, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στη χώρα της Γαύδου. Στην επιχείρηση συμμετείχε Λιμενικό, Πυροσβεστική και Αστυνομία.
Οι Αρχές εξετάζουν -μεταξύ άλλων- παλαιότερες εξαφανίσεις, για το ενδεχόμενο το πτώμα να ανήκει σε κάποιο άτομο που εξαφανίστηκε την περίοδο που θα προσδιοριστεί ο θάνατος του ατόμου, ενώ γίνονται ενέργειες, προκειμένου η σορός να μεταφερθεί στην Κρήτη για τις απαραίτητες διαδικασίες.
- Δίκη Υποκλοπών: Ο ρόλος του υπαλλήλου σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και οι αναφορές για την ΕΥΠ
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ – ΠΑΣΟΚ: Δεν θυμόταν, δεν γνώριζε, δήλωσε άγνοια για κρίσιμα θέματα η πρώην Αντιπρόεδρος Άννα Μαρία Γιάντση
- ΝΑΤΟ: Τα μέλη της συμμαχίας θα συζητήσουν σύντομα για την ασφάλεια στην Αρκτική







