Ένα σοκαριστικό περιστατικό, που από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο, στην Κρήτη.
Περί τις 20:00, μεγάλα κομμάτια τσιμέντου και οικοδομικών υλικών αποκόπηκαν από μπαλκόνι πολυκατοικίας και κατέληξαν επί της οδού Κωστή Παλαμά, στην περιοχή των Τριών Πεύκων.
Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ατόμου, ωστόσο καταγράφηκαν υλικές ζημιές στα σταθμευμένα οχήματα.
Στο σημείο έσπευσε περιπολικό αλλά και η Πολιτική Προστασία. Το σημείο είχε αποκλειστεί για την ασφάλεια των πολιτών.
Δείτε φωτογραφίες:




- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες







