Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, σε ξενοδοχείο των Αθηνών.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης «είχα τη χαρά να συναντήσω σήμερα τον ΓΓ του ΑΚΕΛ». Ακολούθως τόνισε το πλαίσιο συζήτησης που πραγματοποιήθηκε.

«Συζητήσαμε για τον κοινό αγώνα των δύο κομμάτων και όλων των ευρωπαϊκών προοδευτικών δυνάμεων για κοινωνική δικαιοσύνη, βιώσιμες πολιτικές και επανεκκίνηση των συνομιλιών για την εύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό στο πλαίσιο των Αποφάσεων του ΟΗΕ, από εκεί που διεκόπησαν στον Κραν Μοντανά», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον βουλευτή Magnus Skjold, υπεύθυνο διεθνών υποθέσεων της Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας της Ισλανδίας.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον Magnus Skjold

Συνέχεια συναντήσεων και συμμετοχή στη διάσκεψη του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα

Ακολούθως, στις 14:15, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, θα έχει συνάντηση με τον Παλαιστίνιο Dr. Bassim Khoury, former minister of National Economy.

Στις 17:15 θα παραβρεθεί στη διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα και στην βράβευση με το βραβείο Ειρήνης των Πρεσπών του Μάθιου Νίμιτς από τους Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ, στο Ωδείο Αθηνών.

Τέλος, το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤ1».