Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία απόψε, καθώς αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League στην «Opap Arena» και μετά από προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη θα τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη και στο Πέραμα για να παρακολουθήσει ο κόσμος το σπουδαίο παιχνίδι.

Όπως είναι γνωστό, οι ερυθρόλευκοι και ο Δήμος Πειραιά θα εγκαταστήσουν οθόνες σε τρία σημεία στον Πειραιά, για να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι τον μεγάλο και ιστορικό τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα, την Τετάρτη (29/5) το βράδυ (22:00).

Ωστόσο, η εταιρεία CVC, που εκμεταλλεύεται τη Μαρίνα Ζέας, αρνείται να παραχωρήσει χώρο στον Δήμο Πειραιά για την εγκατάσταση γιγαντοοθόνης. Παρόλα αυτά, με προσωπικές ενέργειες του ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη προέκυψε το νέο σημείο δημόσιας προβολής του αποψινού τελικού.

Τα τρία σημεία δημόσιας προβολής

Κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμο Περάματος, οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορέσουν να δουν σε γιγαντοοθόνη την ιστορική αναμέτρηση στην Πλατεία Ηρώων, στο Πέραμα. Υπενθυμίζεται ότι γιγαντοοθόνες θα τοποθετηθούν στα Καμίνια στην πλατεία «Γεωργίου Γεννηματά» και στην Πλατεία Κοράη στο κέντρο του Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία CVC που δεν επέτρεψε την τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στη Μαρίνα Ζέας είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Μετροπόλιταν – Υγεία, όπου εξυφάνθηκε το «σκάνδαλο Χουάνκαρ»!