Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού Δημήτρη Σταρόβα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο γνωστός καλλιτέχνης νοσηλεύεται πλέον στην καρδιολογική κλινική και αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Μου είπαν οι γιατροί ότι έχει αντιμετωπιστεί επιτυχώς η κολπική μαρμαρυγή. Θα μείνει 2 μέρες ακόμα για παρακολούθηση και Δευτέρα, αν όλα κυλίσουν ομαλά, θα πάει σπίτι του».

Τι συνέβη στην υγεία του τραγουδιστή

«Είχαμε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής χθες αργά το βράδυ και η νύχτα ήταν λίγο δύσκολη, όμως παραμένουμε ψύχραιμοι. Αναμένουμε τους θεράποντες γιατρούς να μας ενημερώσουν σχετικά. Ο Δημήτρης έχει πάντα εμένα δίπλα του», είπε η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

«Η κολπική μαρμαρυγή είναι μια συχνή καρδιακή πάθηση και χαρακτηρίζεται από έναν γρήγορο χτύπο της καρδιάς που μπορεί να μας οδηγήσει σε κίνδυνο για σχηματισμό θρόμβων. Αυτοί οι θρόμβοι μπορεί να μας κάνουν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο», λέει, μιλώντας στο MEGA, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Ευτυχώς η επιστήμη έχει προχωρήσει και μπορεί να γίνει άμεση παρέμβαση από την ιατρική ομάδα να επανέλθει το θέμα της κολπικής μαρμαρυγής. Όταν υπάρχουν προδιαθεσικοί παράγοντες όπως είναι η υπέρταση, η αυξημένη πίεση, μπορεί να κάνεις την κολπική μαρμαρυγή. Ο κ. Σταρόβας είχε θέμα ρύθμισης με την πίεση και σιγά σιγά αυτό το θέμα οι γιατροί το ρυθμίζουν».