Για τους περισσότερους ανθρώπους, ένα σπασμένο κόκαλο είναι ένας από τους χειρότερους φόβους τους. Επώδυνο και συχνά πολύ άβολο, το σπάσιμο ενός οστού κάνει την καθημερινή ζωή πολύ πιο δύσκολη και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε προβλήματα με την εργασία.

Για την Chloe Welsh από το Wrexham, αυτό το εφιαλτικό σενάριο έγινε πραγματικότητα για εκείνη πριν από επτά χρόνια, όταν έσπασε και τα δύο της πόδια μετά από πτώση από ταξί.

Το κάταγμα άφησε την Chloe ανίκανη να περπατήσει, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πουλήσει το σπίτι της μετά τη διακοπή της νέας σύμβασης εργασίας της.

Ωστόσο, η Chloe ήταν αποφασισμένη να μην αφήσει τον τραυματισμό να εκτροχιάσει τη ζωή της, με την 36χρονη να βρίσκει μια δημιουργική λύση στις οικονομικές της ανησυχίες λίγα χρόνια αργότερα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το αίτημα για τον… γύψο

Κατά τη διάρκεια του λουκέτου το 2020, η Chloe πήρε την απόφαση να ενταχθεί στο OnlyFans και σύντομα έλαβε ένα «παράξενο» αίτημα να παρουσιάσει περιεχόμενο με το πόδι της σε γύψο.

Αφού στο παρελθόν έχασε τόσα πολλά από σπασμένα πόδια, η Chloe αποφάσισε ότι θα ήταν σωστό να… αρμέξει τον πρώην τραυματισμό της για να βγάλει λεφτά.

«Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι είχα ξαναμπεί σε γύψο, οπότε γιατί όχι;», είπε.

«Είναι παράξενο, αλλά νομίζω ότι φταίει το φετίχ της δεσποινίδας σε κίνδυνο”» ανέφερε, προκειμένου να δικαιολογήσει το αίτημα που έλαβε.

Η Chloe ξοδεύει πλέον ώρες κάνοντας γύψινα εκμαγεία προκειμένου να ικανοποιήσει τα αιτήματα των συνδρομητών, κάτι που δεν την ενοχλεί καθώς «είναι τόσο καλά λεφτά» όπως λέει.

«Έχω αποκτήσει ακόμα και πατερίτσες για να ταιριάζουν με το λουκ τώρα, έχει πραγματικά απογειωθεί», πρόσθεσε.

Τι άλλοι της ζητούν να κάνει

Παράλληλα με τα αιτήματα να προσποιηθεί ότι έχει σπασμένα πόδια, η Chloe έχει επίσης κληθεί να προσποιηθεί ότι έχει σπασμένο λαιμό. Της έχει επίσης ζητηθεί να έχει όλα τα άκρα της σε γύψο και να φοράει ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης – ενώ επίσης καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι.

«Τίποτα δεν με πτοεί σε αυτή τη βιομηχανία», δήλωσε.

Ωστόσο, η εκπλήρωση των βαθύτερων φαντασιώσεων των συνδρομητών της έχει αποδειχθεί μια πολύ επικερδής κίνηση για την Chloe – με το περιεχόμενο του γύψου να αποφέρει περίπου 5.000 λίρες το μήνα.

Το περιεχόμενο του καστ είναι μόνο ένα μικρό μέρος των μηνιαίων αποδοχών της, με το μοντέλο να κερδίζει συνολικά 40.000 λίρες το μήνα.