Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλέον ο Ολυμπιακός έχει στρέψει το βλέμμα του στον ιστορικό τελικό του Europa Conference League με αντίπαλο την Φιορεντίνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (29/5, 22:00) στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας (Opap Arena).

Όπως έγινε γνωστό από τους Πειραιώτες, την Τετάρτη (22/5) το μεσημέρι στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ξεκίνησε η ενημέρωση των τυχερών για τα εισιτήρια του τελικού του Conference League

Ξεκίνησε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η διαδικασία ενημέρωσης των τυχερών που κληρώθηκαν για ένα εισιτήριο και θα βρεθούν στις κερκίδες της «Opap Arena» για τον τελικό του Europa Conference League (29/5, 22:00).

Στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» οπαδών επικρατεί χαμός, καθώς ενδεικτικό είναι ότι το 90% των κατόχων διαρκείας έκανε αίτηση για τα 9.000 εισιτήρια που δικαιούται ο Ολυμπιακός για τον τελικό.

Σήμερα Τρίτη (21/5) λοιπόν, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν μέσω email τη διαδικασία ενημέρωσης των τυχερών που κληρώθηκαν για ένα εισιτήριο. Μάλιστα, υπάρχει η συμβουλή για όσους έκαναν την αίτηση να ελέγξουν και στα spam τους.