Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την μαφιόζικη εκτέλεση του 32χρονου στον Βύρωνα το βράδυ της Πέμπτης (9/5) παρουσίασε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ο 32χρονος κείτεται νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του. Οι πληρωμένοι δολοφόνοι τον εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της γυναίκας του.

Στην περιοχή επικρατεί πανικός με, τη σύντροφο του θύματος να φωνάζει σοκαρισμένη, τους περίοικους να έχουν βγει στα μπαλκόνια ενώ φτάνουν τα πρώτα περιπολικά της Αστυνομίας.

Η ενέδρα θανάτου

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη. Το μαύρο αυτοκίνητο πλησιάζει την πλατεία Λαζάρου. Στη θέση του οδηγού ο 32χρονος, στη θέση του συνοδηγού η γυναίκα του. Στην πλατεία το 7χρονο παιδάκι τους μαζί με τη γιαγιά του.

Μόλις βλέπει το μαύρο αυτοκίνητο των γονιών του τρέχει προς το μέρος τους. Την ίδια στιγμή, μια μηχανή πλησιάζει το μαύρο αυτοκίνητο.

Οι δύο αναβάτες φορούν σκουρόχρωμα κράνη που καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους. Στέκονται δίπλα στην πόρτα του οδηγού και πυροβολούν

Δύο σφαίρες κόβουν το νήμα της ζωής του. Ο 32χρονος πέφτει νεκρός. Μπροστά στο παιδί του που φωνάζει «μπαμπά».

Η γυναίκα του αρχικά χάνει τις αισθήσεις της, βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού. Είναι σε σοκ

Από τη μία ο νεκρός και από την άλλη η σύζυγός του μέσα στα αίματα.

«Ήταν λίγο ανοιχτό το τζάμι και τον πυροβόλησαν από το άνοιγμα αυτό. Περιμέναμε το παιδί να έρθει και τότε είδα την μηχανή να έρχεται και τον πυροβόλησαν», είπε η σύζυγος του θύματος.

Τα δύο άτομα που επέβαιναν στη μηχανή έχουν προλάβει να διαφύγουν.

Οι δράστες παρακολουθούσαν την οικογένεια του θύματος

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο Mega, ο 32χρονος μετά τις δολοφονίες που είχε διαπράξει το 2021 και το 2022 στην Αλβανία, είχε καταφύγει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, ενώ μέχρι πρόσφατα έμενε στο Ντουμπάι, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γαλλία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων Αρχών το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, σχετιζόταν με τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών και για το λόγο αυτό έμενε σε διαφορετικές χώρες, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 32χρονος, είχε έρθει την τελευταία εβδομάδα στην Ελλάδα προκειμένου να δει τη σύζυγο και το παιδί του.

Όπως όλα δείχνουν οι εκτελεστές του 32χρονου από την Αλβανία, φαίνεται πως παρακολουθούσαν μεθοδικά τη σύζυγο και το παιδί του στην Ελλάδα, με το εν ψυχρώ «χτύπημα» να γίνεται μπροστά στα μάτια του παιδιού του θύματος.