Η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», ξεκίνησε το ταξίδι της με στόχο να καλύψει 5.202 χιλιόμετρα και 563 ναυτικά μίλια, με τη συμβολή 600 Λαμπαδηδρόμων, μέχρι να φτάσει στο τελευταίο Ελληνικό σταθμό αυτής της διαδρομής, το Καλλιμάρμαρο-Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου την Παρασκευή, 26 Απριλίου πραγματοποιείται η Τελετή Παράδοσης της Φλόγας.

Η Toyota Ελλάς, στο πλαίσιο της επίσημης συνεργασίας της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) εξασφάλισε και παράδωσε έναν εξηλεκτρισμένο στόλο 13 οχημάτων, με σκοπό την ασφαλή μεταφορά των Αθλητών και των Μελών της Επιτροπής, καθ’ όλη τη διαδρομή της Λαμπαδηδρομίας.

Σ’ αυτή την «ιερή» διαδρομή, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο, Toyota bZ4X, κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο προς το “Παρίσι 2024”. Το bZ4X διανύοντας την απαιτητική διαδρομή 5.200 χιλιομέτρων από την Αρχαία Ολυμπία μέχρι το Καλλιμάρμαρο, προσφέρει μοναδική εμπειρία οδήγησης, ασφάλειας και αξιοπιστίας που συνδυάζεται με την αμιγώς ηλεκτροκίνητη τεχνολογία.

Το bZ4X είναι μόλις το πρώτο από μία ευρεία γκάμα Αμιγώς Ηλεκτρικών επιβατικών που θα λανσαριστούν μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Το BZ4X είναι το κορυφαίο Αμιγώς Ηλεκτρικό SUV με το απόλυτο Peace of Mind, βασισμένο στην 25ετή τεχνογνωσία και εμπειρία της Toyota στην ηλεκτροκίνηση: διαθέτει κορυφαία 4κινηση, εφάμιλλων δυνατοτήτων με το Land Cruiser, έχει τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας Toyota T-Mate από τη βασική έκδοση κ.α.