Στις 21 Απριλίου το «Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές μεταξύ των οποίων το «Harper’s Bazaar», το βιβλίο «Πεντανόστιμα: Ελληνικό Πάσχα» και όπως κάθε Κυριακή το ΒΗΜΑgazino.

Harper’s Bazaar

Το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας στον κόσμο:

Η ‘Ελσα Χοσκ φωτογραφίζεται με τα αισθησιακά κομμάτια της άνοιξης

Η λευκή συμφωνία των εμβληματικών αξεσουάρ και

Ο απόλυτος οδηγός αγορών για την άνοιξη

Ακόμη,

«Πεντανόστιμα: Ελληνικό Πάσχα» από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Το τραπέζι της Λαμπρής, της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας, στρώνεται με χαρά και γεμίζει λαχταριστές αλμυρές και γλυκές συνταγές, που υμνούν την παράδοση και ανακινούν αναμνήσεις.

Ένα ακόμη συλλεκτικό βιβλίο της αγαπημένης μας σεφ Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, η οποία ανατρέχει στα έθιμα και τις παραδόσεις της πατρίδας μας, για να δημιουργήσει μια σειρά από συνταγές που περιγράφουν την αληθινή γεύση του Πάσχα. Μαγειρέματα, που μαρτυρούν μεράκι κι αγάπη για την κουζίνα και θυμίζουν τα παλιά νοικοκυριά και τα σπίτια των νησιών και των χωριών μας, είναι βέβαιο ότι θα σας παρακινήσουν να ζήσετε με ευλάβεια την ιεροτελεστία της Μ. Εβδομάδας και να φτάσετε στην κορύφωση της Ανάστασης και της Λαμπρής με τραπέζια γεμάτα από νοστιμιές που δε θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Εκτός από τις συνταγές, η Αργυρώ μοιράζεται μαζί μας τις παραδόσεις του Ελληνικού Πάσχα, μας δίνει πολύτιμες συμβουλές και tips για να έχει κάθε μαγείρεμά μας απόλυτη επιτυχία και μας παρακινεί να βιώσουμε τη γιορτή με κατάνυξη και να ακολουθήσουμε τις παραδόσεις για την κάνουμε μια αξέχαστη εμπειρία για τους αγαπημένους μας και ακόμη πιο πολύ για τα παιδιά μας.

Και ΒΗΜΑgazino.

Κυκλοφορούν με «ΤΟ ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ» στις 21 Απριλίου.