Άντιδράσεις στους φαν της προκάλεσε η απόλυση της Μαρίνα Μπομπέτσι από το γνωστό πλέον μπαρ Scorpios. Μάλιστα, σε τέτοιο βαθμό που η ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα αναγκάστηκε να αποσύρει την απόλυση και να ανοίξει εκ νέου της συνεργασίας της σαν να μη έχει συμβεί το παραμικρό μεταξύ τους.

«Η Μαρία Ιορδάνοβα με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν «πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;». Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια», ανέφερε στην εφημερίδα On Time.

Την έδιωξα γιατί έκανε το μαγαζί άνω κάτων

Η ιδιοκτήτρια ωστόσο έδωσε άλλη εκδοχή. «Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει, την ξέρει».

Η είδηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και έπειτα από λαϊκή απαίτηση και ξεσηκωμό στα social media η Μαρίνα επέστρεψε στο μπαρ «Σκορπιός».

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Η πανηγυρική επιστροφή

Η ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα την καλωσόρισε και πάλι στο μπαρ μέσα από μια σειρά από stories. «Γύρισε το συλλεκτικό μας μοντέλο παρακαλώ! Παμ», είπε με την Μαρίνα να μπαίνει χαμογελαστή και πάλι στον «Σκορπιό».

Όπως φαίνεται στα βίντεο που ακολουθούν η παρεξήγηση ανάμεσα στη Μαρίνα Μπομπέτσι και τη Μαρία Ιορδάνοβα έχουν περάσει στο παρελθόν. «Καλώς ήρθες μοντελάρα μου! Παμ!», με τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

@scorpiosmusicbarbackup Χαρά και τσαχπινιά στο μαγαζί μας με όλα τα κανάλια εδώ για την επιστροφή του συλλεκτικού μοντέλου μας! @Ayaz_Music_Official #scorpiosmusicbarathens #μπαμ #girls ♬ πρωτότυπος ήχος – Ayaz_Music_Official