Βολές στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς στην υπόθεση των Τεμπών επικαλούμενος τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε υπουργικό συμβούλιο μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία εξαπέλυσε ο βουλευτής Α’ Αθηνών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς Νάσος Ηλιόπουλος.

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα της Κυριακής», ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «αφού πρώτα κατασκεύασαν έναν ψεύτικο διάλογο, στην συνέχεια τον επικαλέστηκαν».

Ακολούθως ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς πρόσθεσε πως «μία αδίστακτη κυβέρνηση που έλεγε ψέματα από την πρώτη ημέρα, προσβάλλοντας τη μνήμη των 57 νεκρών και των οικογενειών τους. Όπως τα λέει ο Κ. Μητσοτάκης «οργή και ντροπή». Όχι όμως επειδή ακούσαμε τους «διαλόγους», αλλά επειδή την ώρα που όλοι και όλες προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι συνέβη, η κυβέρνηση έστηνε το ψέμα».

Καταληκτικά ο Νάσος Ηλιόπουλος επισημαίνει «τέρμα στη συγκάλυψη, να νικήσει το δίκιο», υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση πρέπει να πέσει».

Η ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Αριστεράς: