Μετωπική σύγκρουση σημειώθηκε τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες της Καθαράς Δευτέρας σε επαρχιακό δρόμο της Βέροιας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια νεαρή κοπέλα και δύο νεαροί να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το verianet.gr, το σοβαρό τροχαίο συνέβη στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Λαζοχωρίου και Αγ. Γεωργίου περίπου στις 3:30 π.μ., όταν δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση, συγκρούστηκαν μετωπικά.

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε επιβάτης ΕΙΧ οχήματος, συνεπεία της σφοδρής σύγκρουσης με το άλλο όχημα, στην Δ.Ε. Δοβρά, ενώ τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ένας ακόμη επιβάτης.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Τα δύο οχήματα κινούνταν σε επαρχιακό δρόμο και συγκρούστηκαν μετωπικά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες

Το σημείο όπου συγκρούστηκαν μετωπικά τα δύο οχήματα και έχασε τη ζωή της η νεαρή κοπέλα

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η νεαρή κοπέλα που έχασε τη ζωή της ήταν συνοδηγός του ενός αυτοκινήτου, του οποίου ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά. Σοβαρά τραυματίστηκε επίσης και ο οδηγός του άλλου οχήματος.

Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που το ένα αυτοκίνητο κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν τους τραυματίες και την κοπέλα που δεν είχε τις αισθήσεις της και τους μετάφεραν στο νοσοκομείο Βέροιας.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τα αίτια του δυστυχήματος.