Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού 25χρονης γυναίκας στην Αίγινα από τον σύντροφο της μητέρας της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η νεαρή γυναίκα, από το 2013 όταν ήταν ανήλικη μέχρι και τις τελευταίες ημέρες έπεφτε συστηματικά θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον σύντροφο της μητέρας, και οι δύο αλβανικής υπηκοότητας, που όλοι μαζί διέμεναν σε ένα διαμέρισμα στην Αίγινα.

Την τραβούσε βίντεο

Μάλιστα ο δράστης δεν έμενε μόνο στις σεξουαλικές πράξεις εις βάρος της κοπέλας αλλά βιντεοσκοπούσε όσα έκανε και την εκβίαζε πως αν μιλήσει θα τη διασύρει στους δικούς της αλλά και στο φιλικό της περιβάλλον δημοσιοποιώντας τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 25χρονη, όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 14 ετών. Ο φίλος της μητέρας της από τότε άρχισε να τη θωπεύει και κάνει άσεμνες πράξεις εις βάρος της.  Όταν ενηλικιώθηκε ο 36χρονος σήμερα άνδρας άρχισε να τη βιάζει.

Πολλές από τις αποτρόπαιες πράξεις του ο δράστης τις βιντεοσκοπούσε προκειμένου να εκβιάζει το κορίτσι ενώ κάποιες φορές τις έδινε χρήματα ή δώρα ως αντάλλαγμα.

Τα ναρκωτικά και ο τελευταίο βιασμός

Παράλληλα η 25χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο 36χρονος όλα αυτά τα χρόνια και μέχρι σήμερα κάνει χρήση και διακίνηση ναρκωτικών στο νησί της Αίγινας κάτι που γνωρίζει η μητέρα της.

Ο τελευταίος βιασμός έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (5/3) στο σπίτι που διαμένουν.

Η 25χρονη δεν άντεξε άλλο και χθες το μεσημέρι πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον εφιάλτη που βίωνε όλα αυτά τα χρόνια.

Η καταγγελία

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση και έφοδος στο σπίτι όπου επιβεβαιώθηκε και η καταγγελία της κοπέλας για τα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1,5 κιλά κάνναβης, αεροβόλο πιστόλι, 4 μαχαίρια, το χρηματικό ποσό των 18.275 ευρώ, 3 ζυγαριές ακριβείας, τρίφτης κάνναβης και 3 κινητά τηλέφωνα.

Η 25χρονη, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις οδηγήθηκε σε ψυχολόγο όπου επανέλαβε τις καταγγελίες ενώ ενημερώθηκε και η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά όπου η γυναίκα οδηγήθηκε για ιατροδικαστική εξέταση.

Εκτός από τον 36χρονο, συνελήφθη και η 40χρονη μητέρα της κοπέλας εις βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.