Στην σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην οδό Ιουλιανού, αφού βρέθηκαν δύο όπλα στο όχημα στο οποίο επέβαιναν. Οι έλεγχοι έγιναν μετά τους εμπρησμούς τριών αυτοκινήτων στην περιοχή των Εξαρχείων.

Νωρίτερα στις φλόγες παραδόθηκαν δύο οχήματα στην οδό Ζαΐμη, ένα στην οδό Ιουλιανού και ένα στη Σόλωνος στα Εξάρχεια, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και ενδεχομένως να σημειώθηκε έκρηξη σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ταυτόχρονες πυρκαγιές σε οχήματα

Στις φλόγες τυλίχθηκαν ταυτόχρονα τρία οχήματα στην οδό Ζαΐμη, στα Εξάρχεια, πολύ κοντά στη συμβολή με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου μάλιστα έχει κλείσει ο δρόμος από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στην οδό Ιουλιανού, πολύ κοντά στη συμβολή με την 3η Σεπτεμβρίου, ακόμη ένα αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη και με ένα σταθμευμένο όχημα στην οδό Σολωμού στα Εξάρχεια. Επίσης, η Πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει πάλι σχεδόν ταυτόχρονα για πυρκαγιές σε κάδους στην οδό Σαριπόλου, στα Εξάρχεια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από τις φλόγες, οι οποίες έφτασαν σε ύψος αρκετών μέτρων, έχει υποστεί ζημιά και η είσοδος μιας πολυκατοικίας στην οδό Ζαΐμη. Ευτυχώς δεν κινδύνευσε κάποιος πολίτης .