«Ρωτήστε τον ίδιο ποιος τον έβαλε να με συκοφαντήσει», λέει για τον παλαιοχριστιανό πατέρα ο ρασοφόρος που συστήνεται ως «πατήρ Κλεομένης», μετά τις πληροφορίες ότι ο 45χρονος από την Ορεινή Κορινθία δήλωσε ότι το παιδί της 22χρονης κόρης του είναι του παπά.

«Ούτε ξέρω τι λαγούμια έχει φτιάξει, ούτε τι κάνει στην ζωή του. Δεν θα με μπλέξετε, δεν θα με μπερδέψετε» ξέσπασε ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο ρασοφόρος επιμένει ότι «δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, δεν γνωρίζω ούτε τον ίδιο ούτε τη γυναίκα του ούτε τα παιδιά του. Δεν τον έχω συναντήσει, δεν ξέρω την οικογένειά του. Αφού δεν έχω γνωρίσει την οικογένειά του, πώς να ξέρω την 22χρονη κόρη του;» σημείωσε.

«Εάν δεν ήμουν ιερέας και έκανα αντιποίηση αρχής θα με είχαν συλλάβει. Είμαι κανονικότατος ιερέας, με χειροτονητήριο και μαρτυρίες ανθρώπων και στις δύο χειροτονίες μου το 2006. Είμαι ιερέας της ορθοδόξου εκκλησίας, δεν είμαι ούτε ρασοφόρος ούτε μοναχός όπως με αποκαλείτε», επέμεινε ο «πατήρ Κλεομένης» και στα απαντώντας στα ερωτήματα εάν είναι κανονικός ιερέας, ανέφερε:«Με αναγνωρίζει ως ιερέα ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα».

«Έχω ήδη πάει στην φυλακή και κάποιοι θέλουν πάλι να με στείλουν στην φυλακή. Τη βαλίτσα μου την έχω έτοιμη να πάω πάλι στη φυλακή. Έχω περάσει 16 δικαστικές διαδικασίες, αλλά είμαι ελεύθερος. Έχω ‘γραμμένες’ όλες τις Αρχές και τις εξουσίες του κοσμικού κράτους, δεν τις υπολογίζω», κατέληξε.

«Από το περιβάλλον του Κλεομένη o πατέρας του παιδιού»

Μιλώντας αμέσως μετά στην ίδια εκπομπή, ο συνήγορος του 45χρονου αυτοαποκαλούμενου ως παλαιοχριστιανού, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, είπε ότι δέχεται το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι πριν 10 ημέρες σε κατάθεση του είπε ότι ο ρασοφόρος είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονη.

Διευκρίνισε, παρ’ όλα αυτά, ότι σύμφωνα με όσα έχει πει στον ίδιο, «ο άνθρωπος που έχει παιδί με την κόρη του, είναι κάποιος από το περιβάλλον του ‘πατρός Κλεομένη’» και τόνισε ότι θα ζητήσει αντίγραφο όλων των καταθέσεων, ώστε να γνωρίζει επακριβώς τι έχει κατατεθεί στις Αρχές από τον πελάτη του.