Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία γυναίκα, η οποία δέχτηκε πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο του συζύγου της και στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί και να ξεκαθαριστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι η τραυματίας είναι σύζυγος ενός μέλους της οργάνωσης «Lions» και λόγω της κατάστασής της δεν βρίσκεται σε θέση ακόμα να καταθέσει.

Αδήλωτο το όπλο

Το όπλο, με το οποίο έχει πυροβοληθεί, έχει κατασχεθεί και έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση. Μάλιστα, μέλος των «Lions» έχει δηλώσει πως είναι δικό του αλλά αδήλωτο.

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της εν λόγω γυναίκας είχε εμπλακεί σε περιστατικό με πυροβολισμούς που είχε σημειωθεί στην Λένορμαν πριν από μερικές ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της οργάνωσης «Lions» είχαν εμπλακεί στη δολοφονία ενός 39χρονου υδραυλικού στη Νέα Ιωνία, καθώς και σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, σωματεμπορίας και παροχής προστασίας κυρίως σε Σεπόλια και Γκάζι.