Οι προβλέψεις του Michel de Nostredame έχουν εξάψει τη φαντασία του κοινού εδώ και αιώνες, με τον αστρολόγο να έχει κάνει μια πρόβλεψη – βόμβα για το μέλλον της βασιλικής οικογένειας.

Ο Νοστράδαμος, σύμφωνα με τη Mirror, προέβλεψε ότι η βασιλεία του Καρόλου θα είναι πολύ σύντομη και ότι σύντομα θα παραιτηθεί, ανοίγοντας τον δρόμο για έναν αναπάντεχο αντικαταστάτη.

Ανοίγει τον δρόμο για τη βασιλεία, σύμφωνα με ειδικό, στον… πρίγκιπα Χάρι. Ο συγγραφέας Mario Reading, κορυφαίος εμπειρογνώμοντας για τον αστρολόγο του 16ου αιώνα, επανερμήνευσε τις προφητείες του Νοστράδαμου υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων που θέλουν τον βασιλιά Κάρολο να πάσχει από καρκίνο.

Μετά την επανερμηνεία των αρχικών προβλέψεων που έκανε ο Νοστράδαμος πριν από 447 χρόνια, ο Reading προτείται πως «ένας άντρας που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς» θα καταλάβει τον θρόνο. Αυτό οδήγησε στον ισχυρισμό-βόμβα πως μπορεί να αναφέρεται στον πρίγκιπα Χάρι.

Στο βιβλίο με τα κρυπτογραφημένα ποιήματα που γράφτηκαν το 1555 είχε προβλέψει τον θάνατο της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, όπως αναφέρει η Daily Star. «Το προοίμιο είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ θα πεθάνει γύρω στο 2022 σε ηλικία περίπου 96 ετών, πέντε χρόνια λιγότερα από τη διάρκεια ζωής της μητέρας της».

Ο Reading συνεχίζει να εικάζει ότι ο όρος «βασιλιάς των νησιών» που χρησιμοποιείται σε ένα από τα προφητικά ποιήματα του Νοστράδαμου σημαίνει ότι στην αρχή της βασιλείας του Καρόλου, μέγαλο μέρος της Κοινοπολιτείας θα έχει αποσχιστεί, αφήνοντας το βασίλειο περιορισμένο στις βρετανικές νήσους.

Η δυσαρέσκεια για τον βασιλιά Κάρολο

«Ο πρίγκιπας Κάρολος θα είναι 74 ετών το 2022 όταν θα αναλάβει τον θρόνο, αλλά οι δυσαρέσκειες που τρέφει εναντίον του μια ορισμένη μερίδα του βρετανικού πληθυσμού, μετά το διαζύγιό του από την Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας, εξακολουθούν να υφίστανται» υποστηρίζει ο Reading.

Στη συνέχεια συνεχίζει να εικάζει ότι λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ηλικία του βασιλιά Καρόλου, η πίεση τον αναγκάζει να παραιτηθεί υπέρ του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Αλλά σε μια δεύτερη αναθεώρηση του βιβλίου του, ο Reading διατυπώνει έναν ακόμα πιο δραματική ισχυρισμό. Ο Reading ρίχνει μια άλλη ματιά στη φράση του Νοστράδαμου «ένας άντρας θα τον αντικαταστήσει που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς».

«Μήπως αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος θα διαδεχτεί τον πατέρα του, δεν είναι πλέον στο προσκήνιο;» αναρωτιέται ο Reading.

O Reading λέει ότι με τον Γουίλιαμ να μην μπορεί να αναλάβει τον βασιλικό ρόλο για οποιονδήποτε λόγο, «ο πρίγκιπας Χάρι, εκ των πραγμάτων, θα γίνει βασιλιάς στη θέση του; Αυτό θα τον έκανε βασιλιά».