Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ, με τον Φατίχ Τερίμ να βλέπει τον Σεμπαστιάν Παλάσιος να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Την ίδια ώρα, ο Τσέριν και ο Γερεμέγεφ μπήκαν σε φουλ ρυθμούς και προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αυξάνοντας τις επιλογές του Τούρκου ενόψει της κυριακάτικη (28/01) αναμέτρησης στην Τούμπα.

Από την άλλη, ο Χουάνκαρ ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται, ενώ παρόλο που ο Ιωαννίδης συνέχισε τη θεραπεία του, αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Τσέριν, Γερεμέγεφ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Παλάσιος. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χουάνκαρ και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».