Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 56χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε επί επτά ολόκληρα χρόνια τη 15χρονη σήμερα κόρη της συντρόφου του.

Ο εισαγγελέας με βάση και τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας άσκησε σε βάρος του 56χρονου ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και πορνογραφία.

Απολογούμενος, κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη, υποστηρίζοντας ότι συνευρέθηκε μαζί της ερωτικά μετά τη συμπλήρωση των 15 ετών, με τη συναίνεσή της. Φέρεται επίσης να αποδέχεται την πορνογραφία, καθώς στο κινητό του βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες, τόσο του ιδίου, όσο και της 15χρονης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, τελευταία φορά που ο 56χρονος την κακοποίησε σεξουαλικά ήταν λίγες ημέρες πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση. Η ανήλικη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε επι χρόνια σε φίλη της, η οποία την έπεισε να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Πριν την απολογία του 56χρονου, κατέθεσε στον 35ο τακτικό ανακριτή, η μητέρα του κοριτσιού.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Η τελευταία φορά που την κακοποίησε σεξουαλικά ήταν στις 13 Ιανουαρίου, οπότε το θύμα δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε από τα 8 της χρόνια και μίλησε στην μητέρα της.

Στις 15 Ιανουαρίου, μητέρα και κόρη πέρασαν το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων, και παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη κατέθεσε, όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια, στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της.

Η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που ανακάλυψε κατά λάθος τις φωτογραφίες της κόρης της στο τηλέφωνο του δράστη και αφού εξακρίβωσε την αλήθεια των γεγονότων τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Όπως είπε η 15χρονη στους αξιωματικούς, ο δράστης της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό αλλά και γυμνές φωτογραφίες του. Επίσης της ζητούσε να του στείλει και η ίδια φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο.