Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν άνδρα περίπου 30 ετών, σημειώθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μηχανή, στην οποία επέβενε ο νεαρός, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο άτυχος οδηγός εκτοξεύτηκε από το δίκυκλο και σκοτώθηκε ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Πατρών, καθώς και το ΕΚΑΒ πλήρωμα του οποίου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, ο οποίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24news.gr, αρχικά ο υπαίτιος οδηγός, φέρεται να συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα, άγνωστο γιατί έκανε όπισθεν, συγκρούεται με ένα ακόμη ΙΧ και στη συνέχεια «καρφώθηκε» πάνω του ο μοτοσυκλετιστής. Το ΙΧ μάλιστα έπεσε πάνω στα κάγκελα σχολείου.

Τροχαίο και στη Μεσσηνία

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε και στην Μεσσηνία. Συγκεκριμένα σε κεντρικό δρόμο της Μεσσήνης, αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανή την οποία οδηγούσε 48χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δίκυκλου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση η μηχανή μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδηρικών, ενώ ο κινητήρας του ΙΧ εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του messinialive.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα στο σημείο του δυστυχήματος και τον 48χρονο αιμόφυρτο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.