Εν μέσω αναφορών πως ο Μάθιου Πέρι υπήρξε κακοποιητικός απέναντι σε γυναίκες, η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για τον αείμνηστο ηθοποιό.

Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο στα 54 του χρόνια, με την έρευνα που ακολούθησε να αναφέρει ότι οι οξείες επιδράσεις της κεταμίνης συνέβαλαν στον θάνατό του.

Εκτιμάται πως ο λαμπερός ηθοποιός χρησιμοποιούσε το φάρμακο για θεραπευτικούς λόγους, καθώς πάλευε με τον εθισμό, την κατάθλιψη και το άγχος.

Η Τζένιφερ Άνιστον, σύμφωνα με τη Metro, ρωτήθηκε για τον αείμνηστο ηθοποιό στο κόκκινο χαλί για τα Critics’ Choice Awards για το πώς θέλει να θυμούνται τον επί χρόνια φίλο της.

«Γιορτάστε τον» είπε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Άνιστον.

Η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε το παρών στα βραβεία καθώς η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί «The Morning Show» ήταν υποψήφια για έξι βραβεία.

Τόσο η ίδια όσο και η συμπρωταγωνίστριά της Ρις Γουίδερσπουν ήταν υποψήφιες για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά.

Η σειρά κέρδισε μόνο ένα βραβείο, με τον Billy Crudup να κατακτά το αγαλματίδιο για τον Β’ Ανδρικό Ρόλο σε δραματική σειρά.

Το σκοτεινό πρόσωπο του Μάθιου Πέρι

Το σχόλιο της Τζένιφερ Άνιστον έρχεται εν μέσω αναφορών πως ο Μάθιου Πέρι είχε επιτεθεί σε γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της πρώην αρραβωνιαστικιάς του και της συντρόφου του στη νηφαλιότητα.

Φέρεται να έσπρωξε τη νηφάλια σύντροφό του σε έναν τοίχο και να την πέταξε σε ένα κρεβάτι.

Ισχυρίστηκαν επίσης ότι η πρώην αρραβωνιαστικιά του είχε ανακαλύψει πως μιλούσε με κάποιον σε εφαρμογή γνωριμιών και ως απάντηση σε μια διαφωνία της πέταξε ένα τραπεζάκι και τη χαρακτήρισε τρελή.

Καμία από τις δύο γυναίκες που εμπλέκονται στις αποκαλύψεις δεν θέλησαν να σχολιάσουν τους ισχυρισμούς για τον Μάθιου Πέρι.