Ο Νίκος Ρόκκος έχασε πριν από λίγα 24ωρα τη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους κοντινούς του ανθρώπους.

Η κηδεία του τελέστηκε σε κλίμα οδύνης στο χωριό του στη Λήμνο. Τραγική φιγούρα η μητέρα του που μέσα σε 2 χρόνια έχασε δύο παιδιά.

Λίγες ώρες μετά το τελευταίο αντίο και η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο έχοντας βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του που μέσα σε 2 χρόνια έχασε δύο παιδιά

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, αρχικά η οικογένειά της το απέδωσε στην έντονη ψυχολογική πίεση των τελευταίων ημερών και οι οικείοι της την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λήμνου.

Εκεί πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και, όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Διπλή οικογενειακή τραγωδία σε 2 χρόνια

Αυτή η τραγωδία δεν είναι η πρώτη για την οικογένεια.

Τον Ιούνιο του 2021, ο Στέλιος Ρόκκος έχασε τον αδερφό του, Κώστα, επίσης σε ηλικία 50 ετών, από ανακοπή.

Τον Ιανουάριο του 2023 και ο ίδιος ο Στέλιος Ρόκκος υπέστη έμφραγμα, με ένα C-130 να τον διακομίζει τότε εκτάκτως από τη Λήμνο στην Αθήνα.

«Όταν έπαθα το έμφραγμα, θυμάμαι πως ήμουν υποβασταζόμενος από τη σύντροφό μου για να μπω στο αμάξι και λέω “να δεις που θα γίνει μαλ… και δεν θα κάνουμε την εκδρομή”. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Λίγο πριν μπει το 2024 ήρθε το τελειωτικό χτύπημα. Ο μικρότερος αδελφός του, Νίκος, έχασε εντελώς αναπάντεχα τη ζωή του ενώ ψάρευε προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Ήταν μόλις 50 ετών.

«Ο Νίκος είχε κάνει εξετάσεις πριν από 1,5 μήνα και όλα ήταν τέλεια. Δεν ξέρω τώρα ακριβώς τι, πήγαινε σε καρδιολόγο και έκανε τσεκ απ γιατί μετά τον Κώστα και το έμφραγμα του Στέλιου είχε ταρακουνηθεί πάρα πολύ και το έψαχνε», δήλωσε χαρακτηριστικά κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου.

Η ιατροδικαστική εξέταση έχει ολοκληρωθεί με επιθυμία της οικογένειας να είναι να μην δημοσιοποιηθεί το αποτέλεσμα της.