Μια νέα διάσταση προκύπτει στην υπόθεση της πατροκτονίας στο Περιστέρι, καθώς πληθαίνουν ολοένα και περισσότερα στο στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 35χρονος, που τα ξημερώματα της Κυριακής μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του, βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Έναν πατέρα που, όπως ισχυρίζεται ο δράστης, αποτελούσε επί δεκαετίες τον εφιάλτη της οικογένειας μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι, με όλα τα μέλη της να έρχονται αντιμέτωπα με τον επιθετικό και βίαιο χαρακτήρα του.

«Μου επιτέθηκε φραστικά, με προσέβαλε και με απώθησε»

Ο 35χρονος κατέθεσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ότι τα μεσάνυχτα της Κυριακής βρισκόταν στο δωμάτιο του και καθόταν μπροστά από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του. Τότε, μπήκε στον χώρο ο 62χρονος, που άρχισε να του επιτίθεται φραστικά, να τον προσβάλει και να τον απωθεί.

Αυτό φαίνεται πως αποτέλεσε και την αφορμή για το άγριο έγκλημα, με τον πατροκτόνο να δολοφονεί τον πατέρα του μ’ ένα μαχαίρι.

Όταν βγήκε από το δωμάτιό της, ο σύζυγός της ήταν ήδη νεκρός

Η μητέρα του δράστη, και σύζυγος του θύματος, βρισκόταν στο δωμάτιο της. Όταν βγήκε από αυτό, ο 62χρονος είχε ξεψυχήσει. Εκείνη, συντετριμμένη από την οικογενειακή τραγωδία, στους αστυνομικούς υπερασπίστηκε τον γιο της, περιγράφοντας όσα ζούσε από μικρό παιδί, ενώ ήταν μαζί του και στα δικαστήρια στην Ευελπίδων.

Ο 35χρονος μαχαίρωσε πολλές φορές τον πατερά του, ενώ στη ΓΑΔΑ κρατείται μόνος του, και δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί.

Την Τέταρτη (3/1), ο καθ’ ομολογίαν δράστης της θανατηφόρας επίθεσης που συγκλόνισε το Περιστέρι, θα οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου ν’ απολογηθεί.

Το σπίτι όπου ο 35χρονος σκότωσε τον πατέρα του, καταφέρνοντάς του πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι