Για τελευταία φορά εμφανίστηκε δημόσια στα τέλη του Οκτωβρίου ο Βασίλης Καρράς. Ο τραγουδιστής, θέλοντας να διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν να έχει φύγει από την ζωή, βγήκε τηλεφωνικά στο ζωντανό πρόγραμμα του Fame Story.

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο, στο πάνελ και παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή τη φιλοξενία και όλο τον ελληνικό λαό, όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους», είχε πει απευθυνόμενος στον Νίκο Κοκλώνη και είχε προσθέσει:

«Τι αγάπη είναι αυτή, Θεέ μου; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, Νικόλα, όπως κι εσύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

Συγκινητικός ήταν και ο διάλογος που είχε με τον Αντώνη Ρέμο, τον οποίο αποκάλεσε πιτσιρίκο και του είπε: «Είμαι εδώ» για να του απαντήσει: «Το ξέρω θα είσαι για πάντα εδώ».

Δείτε το απόσπασμα:

Πριν λίγους μήνες, είχε επιστρέψει στη μουσική, με ένα τραγούδι που ηχογράφησε τον Νοέμβριο.

Βίντεο από τα γυρίσματα για το μουσικό κλιπ του κομματιού, έδειχνε τον Βασίλη Καρρά στο στούντιο, να τραγουδά. Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό», εμφανίζεται φανερά αδυνατισμένος, με τα μαλλιά του πιασμένα σε κοτσίδα και ένα μπλε πουκάμισο.