Συνεχίζεται το θρίλερ με τον βασανισμό και τον θάνατο του Όλιβερ που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αράχωβας, καθώς παρά τις καταθέσεις μαρτύρων, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομα του δράστη -αν τελικά η κακοποίηση του χάσκι έγινε από άνθρωπο, όπως καταγγέλλουν φιλοζωικές οργανώσεις.

Κι ενώ αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του χάσκι, πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας μάρτυρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για δεύτερη φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη νύχτα που βασανίστηκε ο σκύλος. Ο συγκεκριμένος φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα, πριν από κάποιες μέρες και κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση.

 Οι φιλοζωικές οργανώσεις έδωσαν διορία 48 ωρών στον δράστη να αποκαλύψει ο ίδιος την πράξη του

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει και μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε το χάσκι, λέγοντας μάλιστα, πως όλα έγιναν σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε ο Όλιβερ.

Φήμες ότι ταυτοποιήθηκε ο δράστης – Το τελεσίγραφο των φιλοζωικών οργανώσεων

Την ίδια ώρα, η πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων μιλά για ταυτοποίηση του δράστη, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται, από την ελληνική αστυνομία.

Μάλιστα,  έδωσαν και διορία 48 ωρών στον δράστη να αποκαλύψει ο ίδιος την πράξη του αλλιώς θα προχωρήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του. Ισχυρίζονται  πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με υψηλές διασυνδέσεις και ότι έχουν στα χέρια τους βίντεο, το οποίο δεν αφορά τις φωτογραφίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα.