Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο νέο υλικό από κάμερα ασφαλείας  παρακείμενου καταστήματος, που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του Alpha,  φαίνεται το τζιπ των δραστών να σταματάει στη μέση του δρόμου.

Συγκλονιστικές είναι στιγμές που ακολουθούν αφού ακούγονται οι τέσσερις πυροβολισμοί και στη συνέχεια οι σπαρακτικές φωνές της παρέας των Κρητικών που αντιλαμβάνονται τη δολοφονική επίθεση.

«Τον σκότωσες, τον σκότωσες» ακούγεται να φωνάζει κάποιος και στη συνέχεια «βοήθεια, βοήθεια… ασθενοφόρο».

Δείτε το βίντεο

Η σκηνή της επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έχει στα χέρια της τουλάχιστον τρία με τέσσερα βίντεο που έχουν καταγράψει από διαφορετικές γωνίες την δολοφονική επίθεση για ασήμαντη αφορμή κατά των τριών νεαρών.

Από το υλικό αυτό οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη που πυροβολεί εν ψυχρώ καθώς και το δεύτερο άτομο που είναι μαζί του και συμμετέχει στο επεισόδιο.

Πρόκειται για δύο Αλβανούς κακοποιούς που κινούνται στον χώρο της νύχτας και στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις Αρχές για την εγκληματικής τους δραστηριότητα.

Όπως φαίνεται και στο πρώτο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας ο ένας από τους δράστες ρίχνει τέσσερις σφαίρες μέσα σε 40 δευτερόλεπτα και στις 06:59 επιστρέφει μαζί με τον συνεργό του στο αυτοκίνητο, για να φύγουν ανενόχλητοι από το σημείο.

Ανενόχλητοι οι δράστες

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια περαστικών και θαμώνων καταστημάτων σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας.

Οι δράστες άφησαν το αυτοκίνητο επιδεικτικά μέσα στη μέση του δρόμου, με τους οδηγούς τριών οχημάτων να παραμένουν «κολλημένοι» και να παρακολουθούν έντρομοι τη σκηνή των πυροβολισμών.

Πολύς ο κόσμος ήταν και στα πεζοδρόμια, στις δύο πλευρές της Ιάκχου, αφού καταστήματα ήταν ακόμη ανοιχτά και από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος άλλος.

Πουθενά, ωστόσο, δεν υπήρχε αστυνομία, με αποτέλεσμα οι δύο κακοποιοί να κλείσουν το δρόμο, να τραβήξουν όπλο και αμέσως μετά να φύγουν ανενόχλητοι από την περιοχή, έχοντας τραυματίσει σοβαρά τους τρεις νεαρούς.