«Η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα» ανέφερε η κτηνίατρος που εξέτασε τον Όλιβερ, το χάσκι στην Αράχωβα, τονίζοντας ότι τα σημάδια στη σορό του «δεν ήταν από αγριογούρουνα ή άλλα σκυλιά».

Η Κλεονίκη Τόλα διαψεύδει όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες ότι ο σκύλος δεν κακοποιήθηκε και ότι η δεύτερη κτηνιατρική εξέταση στη σορό του Όλιβερ, διαψεύδει τη δική της.

Ειδικότερα, απαντώντας στα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει κόντρα μεταξύ των κτηνιάτρων για το αν ο Όλιβερ υπέστη κακοποίηση, η κυρία Τόλα μιλώντας στον ΣΚΑΪ «Δεκατιανοί», εξήγησε ότι δεν υπάρχει διγνωμία με τους συναδέλφους του δημοσίου.

«Δεν έχει διαψευστεί από πουθενά το δικό μου πόρισμα. Το είδαν σε άλλη χρονική στιγμή και δεν υπάρχει καμία διάψευση» υπογράμμισε.

«Βασανισμός από ανθρώπινο παράγοντα»

Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει το σκυλί. «Ήταν βασανισμός από ανθρώπινο παράγοντα. Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ όταν τον έφερε στο ιατρείο της, η κυρία Τόλα είπε πως ήταν ανάστατος και ζητούσε να βρεθούν οι ένοχοι.

«Οι κάμερες είναι στη θέση τους» – Ξεσπά ιδιοκτήτρια ταβέρνας για την κακοποίηση του Όλιβερ

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ιδιοκτήτρια ταβέρνας στην Αράχωβα ξεκαθαρίζει πώς δεν ξήλωσε τις κάμερες από το μαγαζί μετά τη δημοσιοποίηση του εγκλήματος, απαντώντας στα περί ομερτάς στην Αράχωβα και τα περί συγκάλυψη της κτηνωδίας με θύμα τον Όλιβερ.

«Με έβρισαν και μου είπαν ότι ξήλωσα τις κάμερες από το μαγαζί μου για να συγκαλύψω τον άνθρωπο που κακοποίησε τον Όλιβερ. Ήρθε κανένας να δει τις κάμερες που έχω στο μαγαζί αν είναι ξηλωμένες; Οι κάμερες είναι στη θέση τους και η αστυνομία πήρε το υλικό από το καταγραφικό. Όλοι γνωρίζουμε τον Όλιβερ και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος άνθρωπος στην Αράχωβα να συγκαλύψει αυτό το περιστατικό. Η Αράχωβα δεν είναι μικρή κοινωνία για να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος το έκανε. Πέρα από τους μόνιμους κατοίκους έχουμε πολλούς τουρίστες το Σαββατοκύριακο», είπε αρχικά, και συνέχισε, λέγοντας:

«Επιπλέον, έχουμε μεγάλο πρόβλημα και με την έλλειψη αστυνομίας. Έχουμε έναν αστυνομικό. Τι να κάνει κι αυτός με τόσο κόσμο και τόσα σπίτια. Παρακαλούμε να μας φέρουν αστυνομικούς. Λένε τώρα, ότι εμείς συγκαλύπτουμε εγκληματίες και κανένας να μην έρθει διακοπές στην Αράχωβα. Ήδη επιχειρηματίες έχουν ακυρώσει κρατήσεις μετά από αυτό το περιστατικό και όλο τον θόρυβο που έχει προκληθεί».