Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 71χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύντροφο του στη Σαλαμίνα την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας παρουσία διορισμένου συνηγόρου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να επανέλαβε όσα είπε και στις αστυνομικές αρχές, δηλαδή ότι σκότωσε τη 43χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

«Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να την σκοτώσω»

Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί σκότωσε την 43χρονη, είπε πως πήγε στο σπίτι την Παρασκευή και την βρήκε με κάποιον άλλον άνδρα, τρελάθηκε και έτσι αποφάσισε να την σκοτώσει.

«Αποφάσισα να το κάνω από τη στιγμή που τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει για αυτήν. Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει» είπε ο 71χρονος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιδί της 43χρονης γυναίκας, ισχυριζόμενος ότι το αγαπάει και «γι’ αυτό περίμενε να φύγει από το σπίτι»…

«Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω. Κρίμα που θα μείνει μόνο του. Γι’ αυτό περίμενα να φύγει το παιδί από το σπίτι, ώστε να μη είναι μπροστά. Δεν είχα φύγει από τη Σαλαμίνα μετά το περιστατικό (σ.σ.: τον ξυλοδαρμό της 43χρονης το βράδυ της Παρασκευής) και κοιμόμουν στο αυτοκίνητο. Ήξερα τι ώρα φεύγει το παιδί και μόλις έφυγε πήγα στο σπίτι».

«Την πυροβόλησα τρεις φορές και την πέτυχα δύο. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω. Το όπλο το πήρα από έναν Ρομά στη Σαλαμίνα πριν τρεις ημέρες. Το αγόρασα 400 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς πήγα στο Κερατσίνι σε μια καφετέρια και ήπια έναν καφέ και έμεινα στο αμάξι. Σκεφτόμουν ή να παραδοθώ ή να αυτοκτονήσω. Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα. Ένιωσα προδομένος μετά από τόσα χρόνια σχέσης. Δεν έπρεπε να μου το κάνει αυτό» κατέληξε προκλητικά στην κατάθεσή του ο γυναικοκτόνος.

Μάλιστα, αφότου πυροβόλησε με καραμπίνα την 43χρονη, ο δολοφόνος της πήγε για καφέ με φίλους του στο Κερατσίνι, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 43χρονης στο τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στην 43χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Σαλαμίνα.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου στην Σαλαμίνα.

Πλήθος κόσμου έδωσε «το παρών» στην κηδεία της 43χρονης. Τραγική φιγούρα η μητέρα της, που ήταν αυτή που αντίκρισε την κόρη της νεκρή στη βεράντα του σπιτιού της, όπου είχε βρει καταφύγιο η 43χρονη μετά τον ξυλοδαρμό της από τον 71χρονο σύντροφό της.