«Είμαστε ξεσηκωμένοι, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αράχωβας.

Η υπόθεση του άγριου βασανισμού του Όλιβερ, του χάσκι που βρέθηκε βαρύτατα κακοποιημένος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς ο δράστης παραμένει άφαντος.

«Όποιος γνωρίζει να μιλήσει στην αστυνομία – Δεν κοιμόμαστε, φοβούνται μανάδες με τα παιδιά να κυκλοφορήσουν μόνες» λέει ο δήμαρχος Αράχωβας

Εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές εντείνουν τις έρευνες καθώς στο μικροσκόπιό τους έχει μπει το οπτικοακουστικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει από κάμερες σε σπίτια και επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου χάθηκε ο Όλιβερ το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Για το φρικιαστικό περιστατικό και τις καταγγελίες για συγκάλυψη και «κλειστά στόματα», ο δήμαρχος Αράχωβας, Ιωάννης Στάθας, αρνήθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1 ότι υπάρχει ομερτά. «Ανησυχούμε εμείς που ζούμε εδώ, είμαστε ξεσηκωμένοι» είπε.

«Υπήρχε η σκέψη να δοθούν λεφτά για να μιλήσει όποιος ξέρει, αλλά είναι δυνατόν να πρέπει κάποιος να πάρει χρήματα για να μιλήσει για ένα τέτοιο περιστατικό;» πρόσθεσε.

Όπως τόνισε, «όποιος γνωρίζει να μιλήσει στην αστυνομία και να βρεθεί επιτέλους ο δράστης. Μέχρι να εντοπιστεί εμείς δεν κοιμόμαστε, φοβούνται μανάδες με τα παιδιά να κυκλοφορήσουν μόνες».

«Θα το πάω μέχρι τέλους»

Ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ μίλησε την Τετάρτη στο Live News για τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ που ο σκύλος του, ηλικίας 8 ετών, κακοποιήθηκε βάναυσα.

«Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ, και τον Όλιβερ τον ήξεραν όλοι. Τον είχα από τριών μηνών τον Όλιβερ. Προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγο που μπορεί να έγινε αυτό, αλλά δεν ξέρω. Δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει. Μας παραχώρησε ένας ιδιώτης κτηνίατρος της Λειβαδιάς το ιατρείο του ώστε να έρθουν οι άλλοι δυο κτηνίατροι ώστε να γίνει η διαδικασία».

«Δεν θα το αφήσω. Θα το πάω μέχρι τέλους. Πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας, αυτός που το έχει κάνει σε αυτήν την κλειστή κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια που ζω», είπε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ. «Δεν αποκλείω τίποτα. Είμαι έτοιμος να ακούσω το οτιδήποτε».