Ένα συγκινητικό σκίτσο για τον αδικοχαμένο χάσκι, Όλιβερ, που κακοποιήθηκε και βασανίστηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, απεικονίζεται ο Όλιβερ με το βλέμμα του να στρέφεται προς τα επάνω. Από τα μάτια του κυλάνε δάκρυα, σε κόκκινο, όμως, χρώμα, παραλληλίζοντας φυσικά με τον βασανισμό του σκύλου και το αίμα που έχασε.

Το σκίτσο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του καταφύγιου ζώων «A Little Shelter» στο Instagram με την ανάρτηση να ξεπερνά σε μία μέρα τις 66.000 αντιδράσεις.

Από την αρχή οι έρευνες για τον Όλιβερ, στο κάδρο όλοι οι ύποπτοι

Παράλληλα, ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται να προκαλεί το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι έρευνες για την κακοποίηση και τον θάνατο του Όλιβερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση πλέον περνά στα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής και μάλιστα του τμήματος Ανθρωποκτονιών αν και πρόκειται για θάνατο ζώου.

Όλα από την αρχή

Επίσης οι έρευνες ξεκινάνε από την αρχή γεγονός που δείχνει ότι η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως ιδιαιτέρως σοβαρή λόγω και των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει και των επιπτώσεων στην τοπική κοινωνία της Αράχωβας.

Την ίδια ώρα αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για μια περίεργη υπόθεση με πολλές ιδιαιτερότητες που εμπλέκονται διάφοροι παράγοντες.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, στην Αράχωβα έχουν μεταβεί δύο στελέχη του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ενώ αποφασίστηκε να γίνει εκταφή του χάσκι προκειμένου να γίνει νέα κτηνιατρική έκθεση αυτή τη φορά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.